Obavijesti

News

Komentari 13

Lažna sestra joj mjerila tlak i iz kuće joj ukrala 10.000 kuna

Lažna sestra joj mjerila tlak i iz kuće joj ukrala 10.000 kuna
1

Lažna medicinska sestra je ženi u Slatini naplatila 20 eura mjerenje krvnog tlaka i za masažu, a za cijelu uslugu joj ukrala 10.000 kuna koje je starica držala u ormaru

VIDEO

U nedjelju je slatinskoj policiji prijavljena nesvakidašnja krađa. Naime, prema riječima 85-godišnjakinje koja je pokradena, radi se o ženi srednjih godina koja se predstavlja kao medicinska sestra koja nudi usluge mjerenja krvnog tlaka i masažu. 

Prema priči žene koja je prijavila slatinskoj policiji krađu, u prošli četvrtak, 9. svibnja joj je na vrata njezinog obiteljskog doma pokucala žena srednjih godina, smeđe kose i jače tjelesne građe, koja joj se predstavila kao medicinska sestra i ponudila joj uslugu mjerenja krvnog tlaka i masaže za samo 20 eura. 

Ponudu je 85-godišnjakinja prihvatila te je lažnu medicinsku sestru pustila u svoj dom. Nakon mjerenja tlaka, gošća joj je rekla, da s obzirom na to da joj je krvni tlak jako visok, treba ostati ležati barem sat vremena, što je starica i učinila. Tada joj ništa nije bilo sumnjivo. No nakon dva dana, kada je susjeda došla 85-godišnjakinji te ju zamolila da joj posudi 200 kuna, kada je 85-godišnjakinja krenula prema ormaru da susjedi posudi novac, u kojemu je držala u kuverti oko 10.000 kuna, shvatila je da je novac u kuverti nestao. 

Kako je tijekom posjeta lažne medicinske sestre platila mjerenje tlaka i masaže 20 eura, ona je jedina koja je znala gdje se nalazi novac, te starica sumnja i u to da je ona medicinska sestra, ali i da ju je upravo ona i pokrala. 

Prema opisu koji je 85-godišnjakinja dala policiji, radi se o ženi jače tjelesne građe, visine od 165-170 cm i kraće smeđe kose, te u torbi nosi aparat za masažu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.