Obavijesti

News

Komentari 33

Lažni liječnik u Poreču svoje pacijente je liječio pijavicama

Lažni liječnik u Poreču svoje pacijente je liječio pijavicama
4

Policija Pina Gambara (62) sumnjiči da je od svibnja prošle godine do lipnja ove godine, u svojoj kući bez medicinskih znanja, neovlašteno liječio više osoba hirudoterapijom

VIDEO

Ja sam Pino Gambar spec. hirudoterapeut. Rođen sam u Poreču, Istra, Hrvatska. Svoja sam znanja stekao, kao i certifikat o liječenju medicinskim pijavicama tijekom godina u Rusiji . Ja sam ovlašteni hirudoterapeut. Liječio sam stotine pacijenata i to vrlo uspješno. Tu je bilo različitih bolesti i to vrlo teških, gdje je današnja medicina jednostavno digla ruke – hvalisao se po internetskim portalima i svakakvim lecima porečki nadriliječnik Pino Gambar iz Musaleša nedaleko od Poreča .

Da se radi o lažnom liječniku potvrdila je to i istarska policija .

Nataša Rogić Jukopila iz istarske policije kaže da je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjakom s porečkog područja zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nadriliječništvo , ne iznoseći detalje o identitetu lažnog liječnika.

Pokretanje videa...

Hajrudin Merdanović VIDEO

Policija Gambara sumnjiči da je od svibnja prošle godine do lipnja ove godine , u svojoj kući na porečkom području, bez ikakvih medicinskih znanja, neovlašteno liječio više osoba tzv. hirudoterapijom, odnosno uporabom pijavica . Kao potvrdu da je kvalificiran za obavljanje tretmana pijavicama, osumnjičeni je pacijentima predočio certifikat za iscjeliteljsku djelatnost, koji je stekao dovođenjem u zabludu odgovorne osobe tijela koje izdaje takve certifikate.

Prijeti mu zatvor do godine dana

Lažni liječnik Pino Gambar je zaradio kaznenu prijavu zbog počinjenja kaznenog djela nadriliječništva za što bi mogao biti kažnjen zatvorom i do godine dana u onom najblažem obliku.

Gambar: To je sve namještaljka moje bivše žene

Pino Gambar sve demantira i kaže da se radi o namještaljci.

Hajrudin Merdanović/24sata

- To je krasna namještaljka moje bivše žene i još nekoga . Što se tiče hirudoterapije nigdje na svijetu nema nauka o pijavicama. To sve ide s koljena na koljeno punih 4000 godina i to je alternativa . Medicinske pijavice danas možete kupiti posvuda – kaže Gambar.

Zanimljivo je da je nadriliječnik Gambar bio oženjen ruskom liječnicom koja ima certifikat liječnika hirudoterapije koja živi i radi s pijavicama u Poreču.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.