Obavijesti

News

Komentari 55

Lopov fantom: Žena u crnom noću u Garešnici krade cvijeće

Lopov fantom: Žena u crnom noću u Garešnici  krade cvijeće
2

Grad Garešnica je za cvijeće ove godine izdvojio 20.000 kuna. Nitko ne zna tko je žena s konjskim repom koja u sitne sate krade sadnice cvijeća iz gradskog parka

VIDEO

Netko krade usred noći, dok svi spavaju. Djelatnici Komunalca drugi dan zasade novo cvijeće i već ujutro ga nema. Ma katastrofa, rekao je gradonačelnik Garešnice Velimir Žunac, koji ne zna što da radi.

U njegovu gradu nepoznati lopov već dva i pol mjeseca krade sadnice cvijeća iz gradskog parka i ostalih javnih površina. 

Pobjegla je svaki put kad je ugledala građane. To rade bolesni ljudi. Za cvijeće smo izdvojili 20.000 kuna, a pazimo na svaku kunu jer nam je proračun malen, kaže gradonačelnik

Prije nekoliko dana lopov se odvažio ukrasti i cvijeće pred samim ulazom u gradsku kuću. Nije mu smetalo ni što se u istoj zgradi nalazi sjedište suda. Uz cvijeće, sa sobom je ponio i veliki spiralni čempres pa su umjesto njega sljedeće jutro morali postaviti novi. 

Kako je šteta u svakoj krađi manja od 1000 kuna, policija je nemoćna pa iz Grada nisu podnijeli ni prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

- Cijeli grad terorizira neka spodoba odjevena u tamnu odjeću. Građani su nekoliko puta primijetili ženu s kosom svezanom u rep, ali pobjegla je svaki put kad ih je ugledala. To rade bolesni ljudi. Za cvijeće smo izdvojili 20.000 kuna, a pazimo na svaku kunu jer nam je proračun malen - rekao je Žunac.

'Sram ih bilo'

Prije tjedan dana netko je iz centra grada uspio ukrasti golemu palmu.

- Sram ih bilo. Toliko se trudim da grad bude lijep i onda ovo - rekla je Vesna Muhvić koja brine o gradskom cvijeću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.