Obavijesti

News

Komentari 113

Majka upozorila da bivši ima problem, ali nisu joj vjerovali

Majka upozorila da bivši ima problem, ali nisu joj vjerovali
1

Sina Samuela (5) Mauro Pinzan ubio je ujutro. Policija majku Nathalie navodno nije obavijestila jer nije bio njezin termin za čuvanje djeteta!? Ona se povukla u osamu...

VIDEO

Nathalie sam panično nazvala u 15.34 sati da je pitam gdje je, kako je, a ona o brutalnom ubojstvu sina Samuela nije znala ništa. Vikala mi je u slušalicu: “Reci mi što se događa, zašto me svi zovu i spuštaju slušalicu!?”. Nisam joj imala snage reći, rekla sam njezinu dečku. Od šoka se onesvijestio. Otišli su na policiju i dežurni im je rekao da je nisu obavijestili jer nije bio njen vikend nego je Samuel bio kod oca. To je strava, ogorčeno priča Svijetlana Bilan, bliska prijateljica Nathalie Savić i monstruma Maura Pinzana (33), koji je u subotu zaklao sina, a potom se objesio u kući u Vodnjanu gdje stanuje s ocem i majkom. Svijetlana kaže da je Nathalie u Ližnjanu na skrivenoj adresi s dečkom.

- Još ne zna kako je Samuel ubijen. Ubio ga je nakon doručka - dodala je.

Kaže da se Mauro prijavio na liječenje nakon smrti sestre Debore koja je skočila u Pazinsku jamu.

- Izašao je nakon nekoliko dana. Rekao je da će ondje prolupati. Mauro i Nathalie su nakon službene rastave 2010., iako ne žive zajedno od 2008., dobili zajedničko skrbništvo. Ona je Centar za socijalnu skrb u Puli upozoravala na njegovo problematično ponašanje i tražila skrbništvo, ali su joj rekli kako je on biološki otac i ima pravo viđati sina - kaže Svijetlana.

Nije se pomirio da više nisu jedna obitelj

Mauro je sa sinom Samuelom, ocem, majkom i sestrom doručkovao. Otac je otišao raditi, a majka i sestra izašle su na pola sata. Tad je Mauro ubio dijete i sebe. Nije se, kažu prijatelji, mirio s time da više ne živi s Nathalie i sinom.

Socijalna inspekcija će samo utvrditi činjenice

Prema odluci suda, Samuel je svaki drugi vikend trebao biti kod oca, no bivši su se supružnici dogovorili drugačije. Nathalie i Mauro bili su u prijateljskim odnosima pa mu je dopuštala da sina uzima četvrtkom iz vrtića i vraća ga u ponedjeljak. Mislim da nije smišljao ubojstvo. Što ga je nagnalo, ne znam, kroz suze govori Nathaliena prijateljica. Marino Folo, ravnatelj pulskog Centra za socijalnu skrb, rekao je kako Centar utvrđuje sve činjenice vezane uz ovaj slučaj.

- Dolazi socijalna inspekcija koja će dodatno provjeriti stanje. Nakon toga imat ćemo kompletan uvid u cijeli slučaj - rekao je Folo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu