Obavijesti

News

Komentari 17

Maloljetnik je proizvodio i prodavao markice s LSD-om

Maloljetnik je proizvodio i prodavao markice s LSD-om
6

Policija je 15. travnja mladiću pretražila dom te pronašla markice, LSD u prahu, marihuanu i novac. Uz njega su privedena još dvojica koji su pušteni na slobodu

VIDEO

Policijski službenici PU međimurske proveli su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom s područja Međimurske županije i utvrdili osnovanu sumnju da je neovlašteno proizvodio i prodavao drogu. 

Temeljem naloga Suca istrage Županijskog suda u Varaždinu, 15. travnja su mu pretražili dom te pronašli i oduzeli 1090 doza halucinogene droge natopljene u papirnate markice, namijenjene daljnjoj prodaji, 7,4 g te iste droge u obliku bijelog praha koji je namijenjen za preradu u tekući oblik kojim se natapaju markice, 21.600 markica pripremljenih za tretiranje u obliku 24 kartona sa 900 perforiranih kvadratića, 46,7 g marihuane te 3.420 kuna.    

Utvrđeno je kako je maloljetnik prodavao drogu drugim osobama po cijeni od 25 do 50 kuna, pri čemu je najmanje 5 doza prodao drugom maloljetniku, koji je dio konzumirao, a dio preprodao trećem maloljetniku, koji ju je također dalje preprodavao.

Vrijednost već natopljenih markica u uličnoj preprodaji iznosi od 25.000 do 50.000 kuna.

Prema svoj trojici maloljetnika podnijete su kaznene prijave Županijskom državnom odvjetniku za mladež u Varaždinu, a dvojica od njih nakon kriminalističkog istraživanja predana su pritvorskom nadzorniku te su nakon ispitivanja od strane suca istrage Županijskog suda u Varaždinu pušteni na slobodu.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.