Obavijesti

News

Komentari 175

Misterij: Mladi Riječanin ne želi nikome otkriti tko ga je oteo

Misterij: Mladi Riječanin ne želi nikome otkriti tko ga je oteo
4

Igor Fehir otišao se u četvrtak voziti biciklom. Javio se tek u subotu i rekao da su ga oteli muškarci u policijskim odorama. Pomoć mu je pružena u talijanskoj bolnici

VIDEO

Cijeli četvrtak se nije javljao, a majci je rekao kako će se brzo vratiti. Ona je u petak ujutro zvala riječku policiju. Oko 600 Igorovih prijatelja na Facebooku dogovorilo je u subotu potragu za njim.

Cijelo jutro su ga tražili na Bregima gdje je posljednji put viđen. A onda je oko podne stigla poruka. Igor (24) javio se iz talijanske Vicenze. Rekao je kako su ga otela tri muškarca obučena u policijske odore. Navodno je nekako uspio pobjeći otmičarima. Domogao se kafića gdje mu je djelatnica pomogla nazvati Hitnu pomoć. Neslužbeno doznajemo da mladić ima porezotine po leđima, trbuhu i nogama.

Pomoć su mu pružili u talijanskoj bolnici. Cijelom Rijekom odjeknula je priča kako su ga oteli trgovci organima. No ni Igor ni njegova obitelj nisu u ponedjeljak htjeli komentirati slučaj.

Po njega su u Italiju odmah krenula braća, a kući su se vratili u nedjelju navečer.

- U suradnji s Interpolom i talijanskom policijom mladić je u subotu i nedjelju bio na razgovoru u talijanskoj policijskoj postaji, a potom u ponedjeljak i u riječkoj. Nastavljamo s kriminalističkim istraživanjem kako bi se rasvijetlile sve okolnosti događaja - rekli su iz policije.

Kako doznaje Večernji list, Igor je policiji u Vicenzi i Hrvatskoj ispričao dvije različite priče o otmici. Talijanima je rekao da je otet u mjestu Zvoneće, a našima u Permanima. U jednoj verziji otela su ga tri otmičara u odorama hrvatske policije, a u drugoj dva. Od otmičara se navodno spasio u Trevisu odakle je sam stigao do Vicenze gdje je tražio pomoć policije. I nagađanja o otmici su, kako piše Večernji, nevjerojatna s obzirom da kriminalci koji se time bave ništa ne prepuštaju slučaju, a Igorove ozljede su navodno tek površinske ogrebotine. 

'Igor je uzoran student koji se obožava voziti'

Igor studira na četvrtoj godini Medicinskog fakulteta. Susjedi kažu da ne zalazi u kafiće i da vrijeme uglavnom provodi na biciklu. Jedan od njegovih prijatelja kaže da je dobar dečko, ali da često ide u šumu na Bregima svirati flautu jer ga nitko ne razumije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 175

VIDEO

Hrvatsku bi mogao pogoditi lipanjski monsun. Evo što je to
NESTABILNO VRIJEME

Hrvatsku bi mogao pogoditi lipanjski monsun. Evo što je to

Što je lipanjski monsun o kojem piše Istramet? Radi se o meteorološkom fenomenu s izraženim padalinama i mogućim poplavama. Kako pišu, stabilizacija vremena trenutno nije na vidiku

Srbin i Hrvat ranili jedan drugog u ratu. Godinama kasnije našli se u kafani: Znao sam da si to ti
POSTALI PRIJATELJI

Srbin i Hrvat ranili jedan drugog u ratu. Godinama kasnije našli se u kafani: Znao sam da si to ti

O priči Perice Voćkića i Matana Šimića snimljen je i dokumentarni film 'Preobraženje'. U njemu pričaju kako su se godinama nakon rata prepoznali u jednoj kafani i postali dobri prijatelji
VIDEO Teška nesreća na A1 kod Draganića: Auto izletio s ceste i prevrnuo se, troje ozlijeđenih
HITNA POMOĆ NA TERENU

VIDEO Teška nesreća na A1 kod Draganića: Auto izletio s ceste i prevrnuo se, troje ozlijeđenih

Karlovačka policija je potvrdila da je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A1 u blizini odmorišta Draganić. U nesreći je sudjelovao jedan auto koji je izletio s ceste i prevrnuo se. Ozlijeđeno je troje ljudi, a težina ozljeda za sad nije poznata. Iz HAK-a javljaju da se zbog nesreće u smjeru Dubrovnika vozi u dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 60 km/h. Mole vozače da voze oprezno.