Obavijesti

News

Komentari 373

Motociklist (19) pokosio majku koja je držala bebu u rukama

Motociklist (19) pokosio majku koja je držala bebu u rukama
2

U Ulici Put Stanova motociklist je udario majku i troje djece. Teško su ozlijeđeni majka i beba pa su zadržani na liječenju, no izvan su životne opasnosti

VIDEO

Zadranin (19) u subotu navečer motociklom je jurio niz Put stanova u Zadru. Na križanju je naletio na Gabrijelu Perinović (41), koja je u naručju držala sina Bartula (1) i još dvoje njene djece.

Ozlijeđene majku i djecu odmah su prevezli u bolnicu. Iako su prva izvješća govorila da je Bartul teško ozlijeđen, on je dobro, a u nedjelju nas je dočekao nasmijan u tatinu naručju. Otac Tomislav kazao nam je da je dječak dobro, a supruga je slomila nogu i ne sjeća se nesreće.

- Bila je okrenuta leđima, tako da nije ništa vidjela - dodaje Tomislav, čijih je još dvoje djece, kći (8) i sin (5), bilo s majkom u trenutku nesreće. Njih dvoje je lakše ozlijeđeno. U bolnicu je s lakšim ozljedama primljen i Mate Bukarica (19), mladić koji je vozio motor.

- Taj momak nam je praktično susjed i nikad ništa loše o njemu nisam čuo. Koliko znam, on je u redu, a zašto se sve to dogodilo, nije mi jasno - zaključuje Tomislav, a o mladiću je isto govorio i djed Marko.

- Nismo s njim nikada imali problema. Uvijek sam mu govorio da pazi dok vozi motor i da vozi polako - kaže mladićev djed. Matini prijatelji pak tvrde da mu je neki auto izletio na cestu, oduzeo prednost i pobjegao. U policiji su rekli kako će provjeriti i te navode, a protiv 19-godišnjaka, koji je vozio bez kacige i vozačke, već su podnijeli kaznenu prijavu.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 373
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca