Obavijesti

News

Komentari 57

Nestalo 12 ljudi: Među njima i sestre blizanke (15) iz Brnaza

Nestalo 12 ljudi: Među njima i sestre blizanke (15) iz Brnaza
8

Ukoliko ste vidjeli nekoga od nestalih možete se javiti policiji na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju. Od šestero nestalih prošli tjedan policija ih je našla dvoje

VIDEO

Od šestero nestalih prošli tjedan, dvoje ih je pronađeno, a policija i dalje traga za Antom Tolićem, Mladenom Tončinićem, Jakimom Markovićem i Anom Mutić, izvijestile su NENO novosti.

U prošlom tjednu nestalo je 12 ljudi, a policija moli da im se jave svi koji imaju korisne informacije o nestalima.

Ines Cik (17) nestala je sa zagrebačke adrese Miroslava Milića 2 prvi dan prosinca. 

Visoka je 173 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu i smeđe oči te je jače tjelesne građe. Na desnoj strani nosa ima piercing. Ona se u subotu, 1. prosinca udaljila s adrese u Zagrebu, Miroslava Milića br. 2 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u smeđu jaknu, gornji dio crne trenirke, sivu majicu i crne tajice. Nosila je visoke crne tenisice. 

Sara Maria Ćehić (15) nestala je iz Bedekovčine s adrese Aleja D. Domjanića 13, 3. prosinca. 

Visoka je 160 centimetara, ima smeđu valovitu kosu, smeđe velike oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. U ponedjeljak se udaljila s adrese i otada joj se gubi svaki trag, a na sebi je u vrijeme nestanka imala smeđu jaknu.

Anamaria Ćosić (15) nestala je iz Brnaza u općini Sinj 4. prosinca. 

Visoka je 170 centimetara, ima riđu kosu i kestenjaste oči. Ovalnog je lica te srednje tjelesne građe. Anamaria se u utorak 4. prosinca udaljila iz Brnaza te joj se od tada gubi svaki trag. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, plave traperice i bijele tenisice. 

Mia Ćosić (15) nestala je također iz Brnaza 4. prosinca.

Visoka je 170 centimetara, ima riđu kosu, ovalnog je lica te srednje tjelesne građe. Mia se u utorak 4. prosinca udaljila iz Brnaza te joj se od tada gubi svaki trag. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, tamnoplave traperice i roze tenisice. 

Davorka Džijan (14) nestala je s adrese Aleja D. Domjanića 15 u Bedekovčini 3. prosinca.

Visoka je 170 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu i kestenjaste velike oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Fotografija datira iz 2009. godine. Davorka se u ponedjeljak 3. prosinca udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku udaljenja. 

Marija Ivanić (82) nestala je s adrese Vijenac Slavka Kolara 24 u Osijeku 1. prosinca.

Visoka je 160 centimetara, ima sijedu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice te je slabije tjelesne građe. Marija se u subotu 1. prosinca u jutarnjim satima udaljila od kuće i od tada joj se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.   

Dušan Koščević (14) nestao je za zagrebačke adrese Sv. Matej 70 A, 4. prosinca. 

Visok je 170 centimetara , ima crne oči i crnu kosu. On se u  utorak 4. prosinca udaljio s adrese u Zagrebu i od tada mu se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu kožnu jaknu i traperice.

Tomislav Pavlović (28) nestao je s adrese Bolnička cesta 32 u Zagrebu 5. prosinca.

Tomislav ima smeđu kosu i smeđe oči. Ovalnog je lica i srednje tjelesne građe. On se u srijedu 5. prosinca udaljio s adrese u Zagrebu i od tada mu se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Neđmije Rama (15) nestala je iz Općine Budinščina s adrese Zajezda 31, 5. prosinca. 

Visoka je 160 centimetara, ima crnu valovitu kosu i kestenjaste oči. Ovalnog je lica i srednje tjelesne građe. Ona se u petak 30. studenog udaljila s adrese Zajezda 31 i od tada joj se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traper hlače, plavu majicu i tenisice. 

Dragana Slanček (15) nestala je 30. studenog iz Bedekovčine s adrese Aleja D. Domjanića 15.

Visoka je 154 centimetara. Ima kestenjastu valovitu kosu, velike plave oči, okruglo lice te je srednje tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu. Ona se u petak 30. studenog samovoljno udaljila u nepoznatom pravcu i od tada joj se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Mirela Nukić (19) nestala je s adrese IV Livadarski odvojak 8/2 u Zagrebu 4. prosinca. 

Visoka je 170 centimetara, ima smeđe oči i smeđu kosu te je srednje tjelesne građe. Ona se u utorak 4. prosinca oko 7 sati ujutro udaljila s adrese u Zagrebu i od tada joj se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu majicu s kapuljačom, crni donji dio trenirke, sivi kaput i torbu tamnosmeđe boje. 

Kristian Lekić (21) nestao je 1. prosinca sa zagrebačke adrese Ivšićev prilaz 13. 

Visok je 180 centimetara, ima svijetloplave oči i smeđu kosu. Ovalnog je lica te je slabije tjelesne građe. Iznad desne prepone ima ožiljak veličine 2-3  centimetra. On se u subotu 1. prosinca udaljio s adrese u Zagrebu i od tada mu se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bio je odjeven u trenirku tamnije boje s kapuljačom te crvenu jaknu i crne čizme. 

Ako ste vidjeli nekoga od nestalih možete se javiti policiji na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju. 



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21