Obavijesti

News

Komentari 7

Nestalo je osmero ljudi, među njima je četvero maloljetnika

Nestalo je osmero ljudi, među njima je četvero maloljetnika
6

Od 11 nestalih iz prošlog tjedna, sedam ih je pronađeno. Policija još uvijek traga za Samuelom Gušani, Markom Jakubinom, Sadije Ramadani i Aldinom Rizvanijem

VIDEO

Od 11 nestalih osoba iz prošlog tjedna, sedam osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Samuelom Gušani, Markom Jakubinom, Sadije Ramadani i Aldinom Rizvanijem.

Vanja Ambrošić (32) je visok 186 centimetara, ima smeđe oči i kestenjastu kosu te je jače tjelesne građe. Vanja se u nedjelju, 4. listopada udaljio s adrese u Varaždinu, Eugena Kvaternika, u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u ljubičastu.

nestali.hr

Josip Gagula (52) se u nedjelju, 4. listopada udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

nestali.hr

Aneta Minkoš (25) je visoka 150 centimetara, ima ravnu tamnoplavu kosu i zelene oči te je srednje tjelesne građe. Aneta se u ponedjeljak, 5. listopada udaljila s adrese u Zagrebu, Turinina, u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

nestali.hr

Diana Maček (17) je visoka 165 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, male kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Diana se u ponedjeljak, 5. listopada udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

nestali.hr

Višnja Oršuš (14) je visoka 150 centimetara, ima crnu kosu, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Ispod nosa ima madež. Višnja se u ponedjeljak, 5. listopada udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Ela Pečevski (17) je visoka 160 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, male kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Na gornjoj usnici ima piercing. Ela se u utorak, 6. listopada udaljila s adrese u Zagrebu, Ulica Mate Ujevića, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjevena u trenutku nestanka.

Marijo Telinec (40) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe. Marijo se u petak, 2. listopada udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu majicu dugih rukava s bijelim obrubom, crni donji dio trenirke i crvene tenisice.

nestali.hr

Martina Zorkić (17) je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Martina se u nedjelju, 4. listopada udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

nestali.hr
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti

Čelnik Domovinskog pokreta nam je potvrdio i da je spreman ući u Vladu i raditi bez plaće jer mu novac ne treba, ali svima ostalima bi plaće znatno porasle: Ne možemo dobiti kvalitetne ljude u vladu s ovakvim plaćama...
Milorad Pupovac: I Pavelić je imao svoje Srbe. Od Pavelićevih Srba Srbima nije bilo bolje...
'PLENKOVIĆ NIJE IMAO IZBORA'

Milorad Pupovac: I Pavelić je imao svoje Srbe. Od Pavelićevih Srba Srbima nije bilo bolje...

Naveo je da je DP je dobio glasove na antisrpskoj kampanji, a oformio se antićiriličnoj kampanji. Ipak, navodi da nisu oni spriječili da SDSS bude dio vladajuće većine...