Obavijesti

News

Komentari 21

Nova Gradiška: Priveli su šefa Porezne i njegovog suradnika

Privedenom Željku Grganiću i suradniku određen je istražni zatvor. Tereti ih se za zloporabu položaja i ovlasti te zbog poticanja na zloporabu položaja i ovlasti

VIDEO

Policija u Novoj Gradiški, neslužbeno doznajemo, privela je dugogodišnjeg voditelja Ureda ispostave Porezne uprave u Novoj Gradiški Željka Grganića (60) i njegovog suradnika (54) zbog kaznenih djela zloporabe položaja i ovlasti te zbog poticanja na zloporabu položaja i ovlasti.

Supruga primala plaću, a nije dolazila na posao?

Nije nevažan podatak da je protiv Grganića podnesen do sada veći broj anonimnih prijava i službenih predstavki, ali mu nikad nije dokazano da je počinio bilo kakav prekršaj ili kazneno djelo. Jedno od kaznenih djela koja mu se stavljaju na teret je i to da je svojoj supruzi, koja radi u istoj ispostavi, a nije uredno dolazila na posao, niti je bila na bolovanju, osigurao da joj se uredno obračunava plaća kao da je radila.

U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu kažu da nisu nadležni za taj pravosudni predmet, da taj kazneni postupak u cijelosti vodi ured USKOK-a u Osijeku, te da ne mogu dati bilo kakvu informaciju o privođenju voditelja novogradiške ispostave Porezne uprave. 

Kako neslužbeno doznajemo, privedenom Grganiću i njegovom suradniku određen je istražni zatvor. U ispostavi Porezne uprave u Novoj Gradiški samo su kratko rekli da je voditelj ispostave nedostupan i odsutan, a njegov zamjenik zauzet sastankom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.