Obavijesti

News

Komentari 44

Novi incident: Joras kosilicom porezao radnika po nogama

Novi incident: Joras kosilicom porezao radnika po nogama
2

PLOVANIJA: Joško Joras je Valenta Sakača porezao po nogama zbog čega je ovaj dobio šest šavova, a Joras će dobiti optužni prijedlog zbog drskog ponašanja

VIDEO

Joško Joras godinama nam stvara probleme, a ovoga puta ozlijedio je mog radnika. Kosilicom je nasrnuo na njega dok je ovaj uređivao zemljište uz put kraj Jorasove kuće. Radnik je šokiran i izvan sebe, kao i mi, a ima i šest šavova na nozi od njegovog napada te nekoliko porezotina. Trpimo Jorasove štete već punih 15 godina, ogorčen je Urban Cerar, vlasnik casina i hotela Mulino, iz mjesta Mlini uz hrvatsko-slovensku granicu. Urban kaže da se se sa Jorasom godinama spori zbog legalno izgrađenog parkirališta i zida ispred kazina te Jorasove 'nelegalno proširivane kuće'. 

- Problem je i oko 5000 kvadrata državnog poljoprivrednog zemljišta što sam ga kupio od RH na natječaju Grada Buja. Slovenija je, smatrajući se vlasnicom zemljišta, taj čin proglasila ništavnim, a Joras to isto zemljište koristi kao zakupac preko slovenskog poljoprivrednog fonda. Zemljište što smo ga počeli uređivati i čistiti je moje, a Joras je došao i sve počeo fotografirati. Što se točno dogodilo ne znam, znam samo da su me radnici zvali i šokirao sam se vidjevši čovjeka s krvavim nogama. Zvao sam odmah Hitnu i policiju koja je rekla da će Jorasa prekršajno prijaviti, tvrdi Urban. Kaže da je njegovom radniku Joras kosilicom porezao koljena i potkoljenice. Policija kaže da je jučer oko 15 sati bujska policija zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira u kojem je jedna osoba lakše ozlijeđena. 

- Utvrđeno je kako su 54-godišnjak iz Ljubešćice i 25-godišnjak iz Buja, obavljali poslove čišćenja i uređivanja zemljišta, u vlasništvu 46-godišnjaka iz Buja. Za vrijeme njihovog rada, primijetili su da ih neprestano fotografira 61-godišnji državljanin Slovenije, a koji je osim njih, fotografirao i vozilo s kojim je dvojac došao na posao. Oko 14,50 sati stariji je muškarac odlučio saznati zašto ih 61-godišnjak neprestano fotografira. Prišao je državljaninu Slovenije, koji je u tom trenutku s ručnom kosilicom kosio travu te ga je upitao za razlog fotografiranja. Nakon što mu 61-godišnjak nije odgovorio, 54-godišnjak je ponovio pitanje, na što se državljanin Slovenije okrenuo i pojačanim gasom kosilicu usmjerio prema nogama 54-godišnjaka, nanijevši mu ozljede, kazali su u istarskoj policiji. Kako bi spriječio daljnji napad, ozlijeđeni je muškarac odgurnuo od sebe državljanina Slovenije, koji je pritom pao na tlo, nakon čega su se obojica udaljili s mjesta događaja. Protiv 61-godišnjeg državljanina Slovenije slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog drskog ponašanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...