Obavijesti

News

Komentari 239

Novi pokušaj otmice: Djecu su opet mamili iz tamnog kombija

Novi pokušaj otmice: Djecu su opet mamili iz tamnog kombija
2

Djevojčicu (12) je u Bedenici pokraj Svetog Ivana Zeline ćelavi muškarac zvao da uđe u kombi po čokoladicu. Kraj muškarca je bila i žena duge ravne crvene kose

VIDEO

Da nisam čitala u 24sata o pokušaju otmica djece kraj Dugoga Sela, ne bih tog jutra upozorila kćer da ne prilazi neznancima, rekla je majka djevojčice (12) koju je par u tamnom kombiju pokušao oteti u ponedjeljak oko 13.20 kraj Svetog Ivana Zeline. Obitelj smo pronašli nakon što su nam čitatelji javili što je bilo.

Djevojčica je pješačila do škole u Bedenici. Zaustavio se tamniji kombi, za čijim je volanom bio ćelavi muškarac, star oko 35 godina. Kraj njega je sjedila žena duge ravne crvene kose.

- Otvorio je vrata i rekao: ‘Dođi, dođi, dat ćemo ti čokoladicu’. Bilo me strah čim sam ih vidjela - kazala je djevojčica, koja je u školu utrčala plačući.

- Odmah sam pozvao policiju. Došao je i posebni inspektor. Većina djece ima organiziran prijevoz jer nema nogostupa i ceste su neosvijetljene, ali oni koji su blizu idu pješice - kaže ravnatelj škole Krunoslav Ujlaki.

Navodno je policija bila u tamošnjoj pošti provjeriti je li kamera snimila vozilo. U policiji su rekli da slučaj ne shvaćaju olako te da će znati više nakon istrage.

Čak sedam pokušaja otmice u mjesec dana

Podsjetimo, u Vojniću su htjeli oteti prvašićku Ivanu (6). žena ju je tada nagovarala da uđe u auto i govorila joj 'dođi vidjeti što imam u autu'. U Ogulinu, Dugoj Resi i Generalskom stolu slatkišima su nagovarali djecu da uđu u vozila. I Kraj škole u Vrbovcu motao se crni kombi. Navodno su mamili i dječake kraj Dugog Sela. Roditelji dvojice dječaka, koji se ne poznaju, policiji su prijavili pokušaj otmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 239
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca