Obavijesti

News

Komentari 166

Odbjegla nevjesta: 'Uzela mi je novac, ali ja bih je ipak ženio'

Odbjegla nevjesta: 'Uzela mi je novac, ali ja bih je ipak ženio'
1

Muškarac (66) iz okolice Karlobaga je u godinu i pol veze s prevaranticom Ivankom ostao bez 100.000 kn. Ipak, muškarac poručuje da joj sve oprašta i da mu se vrati

VIDEO

Ja te volim, Ivanka, i sve ti opraštam. Krenimo ispočetka. Spasi mi familiju i rodi mi dijete, poručio je muškarac (66) iz Karlobaga svojoj nesuđenoj supruzi Ivanki (36), koja se zapravo tako ne zove.

Godinu i pol bili su u vezi. Plaćao joj je sve što je poželjela, a onda ga je samo jednog dana napustila. Odmah je otišao u policijsku postaju i prijavio je, kao i njezinih dvoje pomoćnika - ženu (53) iz BiH, koja mu je i pomogla pronaći partnericu, te muškarca (26) iz okolice Zadra. 

Nesretni mladoženja uskoro je doznao da se njegova bivša djevojka ne zove Ivanka i da nije iz susjedne BiH, kako mu je govorila. Zapravo je Hrvatica, a on joj je samo za grobno mjesto za oca i majku u Banjoj Luci dao 5000 eura.

Više mi znači promil nade da će poći za mene. Ona je jako lijepa. Ima ruke kao Madonna. Ako mi to propadne, mogu još poći loviti ribu i čekati smrt, kaže muškarac

Plaćao je i izmišljene bolničke troškove, popravak zubi nakon navodne teške prometne nesreće. Dao joj je i 6000 kuna za kuću u Banjoj Luci.

Uhićeni muškarac (26) u izmišljenim je pričama bio sin izvjesnog Ante iz Zagreba, za kojeg je Ivanka u metropoli radila.

- Ja nju ni nisam prijavio. Prijavio sam Antu, s kojim me varala, i njegova sina, koji je dolazio po novac - brani se Podgorac, koji, unatoč svim problemima u koje ga je dovela, strahuje da će njegova Ivanka morati u zatvor.

- Više mi znači promil nade da će poći za mene. Ona je jako lijepa. Ima ruke kao Madonna. Ako mi to propadne, mogu još poći loviti ribu i čekati smrt - govori.

Policija je ženu (53) privela državnom odvjetniku. Ispitali su je i pustili, a ostalih dvoje prijavu je dobilo dostavom. No muškarac planira odustati od prijave i naći se s Ivankom.

Laž do laži, ali njega nije briga

Niti se zove Ivanka niti je iz BiH, ali nesretni mladoženja to je tek sad saznao. Ipak, želi da mu se vrati i da osnuju obitelj. Ne bi je mogao gledati u zatvoru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...