Obavijesti

News

Komentari 22

Show na sudu: Htio je pobjeći pa se zabio glavom u prozor

Lakše ozlijeđen: Muškarac (31) je tijekom suđenja u srijedu ujutro odjednom skočio na stol državnog odvjetnika kako bi se domogao prozora i pobjegao na slobodu. U bijegu su ga spriječili pravodusudni policajci i državni odvjetnik

VIDEO

Puljanin Matija K. (31), osumnjičenik za krađu, u srijedu je nešto prije 10 sati pokušao pobjeći iz zgrade Općinskog suda u Puli. Očajnički se glavom zaletio u zatvoreni prozor razbivši staklo koje mu je raskrvarilo glavu.

Naime, za vrijeme ispitivanja pobješnjeli Matija je, kako doznajemo, skočio na stol pokraj prozora u namjeri da pobjegne. U suludom naumu skoka kroz zatvoreni prozor zaustavila su ga dvojica pravosudnih policajaca, a pomogao im je i zamjenik državnog odvjetnika u Puli. 

U hrvanju u sudnici pred zaprepaštenom sutkinjom nasilni osumnjičenik za krađu se namjerno glavom bacio na zatvoren prozor. Okrvavljene glave prevezen je u pulsku Opću bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć nakon čega je opet vraćen iza rešetaka pulskog zatvora.

Nataša Rogić Jukopila kaže da je bjegunac iz sudnice samo lakše ozlijeđen te da policija još utvrđuje sve okolnosti nesvakidašnjeg pokušaja bijega iz sudnice.

Vlatko Ivandić iz Općinskog državnog odvjetništva u Puli kaže da njihov kolega koji je pomogao pravosudnim policajcima u sprječavanju bijega nije ozlijeđen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...