Obavijesti

News

Komentari 12

Osijek: Sa čak 4,11 promila je skrivio prometnu i pobjegao

Čak 4,11 promila alkohola u krvi imao je 57-godišnjak iz Brođanaca koji je u utorak poslijepodne u Školskoj ulici u Habjanovcima nedaleko Osijeka skrivio prometnu

VIDEO

Čak 4,11 promila alkohola u krvi imao je 57-godišnjak iz Brođanaca koji je u utorak poslijepodne u Školskoj ulici u Habjanovcima nedaleko Osijeka skrivio prometnu nesreću i pobjegao s mjesta nesreće. Prema policijskom priopćenju, pijanac je prešao u suprotni kolnički trak i lijevom bočnom stranom svojega vozila udario u desnu bočnu stranu automobila kojim je upravljao 65-godišnjak iz Zagreba. Odmah je pobjegao, a policija ga je pronašla i uhitila sat vremena kasnije .

Protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu zbog "Izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude", jer je upravljao vozilom dok mu je bila izrečena mjera zabrane upravljanja. Za počinjene prekršaje predviđene su kazne do 15.000 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom u trajanju od jedne godine i tri negativna prekršajna boda. Zbog kaznenog djela moguća je i kazna zatvora od tri mjeseca do tri godine.

Inače, pijancu iz Brođanaca, koji je prenoćio u prostorijama policije, ovo je peti put da su ga prijavili zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...