Obavijesti

News

Komentari 397

Ostat će bez noge? Prošla je kroz crveno i smrskala pješaka

Ostat će bez noge? Prošla je kroz crveno i smrskala pješaka
8

Vozačica (25) dosad je skupila više od 20 prometnih prekršaja. I kobne večeri vozila je pod zabranom. U krvi je imala 0,8 promila alkohola. Pješak je teško ozlijeđen

VIDEO

Vozačica (25), koja je prošla kroz crveno svjetlo na semaforu i skrivila prometnu nesreću u Klaićevoj ulici u Zagrebu, dosad je skupila više od 20 prometnih prekršaja. I kobne večeri vozila je pod zabranom. U krvi je imala 0,8 promila alkohola.

Pješak (61) u nesreći je zadobio teške ozljede nogu. Prema nekim informacijama, liječnici će mu morati amputirati nogu.

Udarac odbio Audi na nogostup

Podsjetimo, vozačica (25) u ponedjeljak je oko 21 sat vozila Nissan Almeru Klaićevom ulicom. Kod križanja s Ulicom Andrije Kačića Miošića ušla je u raskršće iako joj je bilo upaljeno crveno svjetlo na semaforu. Naletjela je na desni bok Audija A3 koji je Kačićevom ulicom vozio 34-godišnjak. Svjedok, koji je vozio ispred Audija, prisjetio se detalja nesreće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja sam prošao na zeleno, a iza mene je bio Audi. Odjednom je doletjela vozačica u Nissanu i udarila u njega. Zarotirali su se, a udarac je Audi odbacio na nogostup na tog sirotog čovjeka - rekao nam je svjedok koji je odmah istrčao iz auta pružiti pomoć ozlijeđenome.

- Izašao sam i pokušao mu pomoći. Rekao sam mu da se ne miče, da će pomoć brzo stići i pozvao Hitnu pomoć. Noge su mu bile u jako neprirodnom položaju, sve je bilo krvavo i vidjele su se kosti. Bilo je strašno - rekao nam je svjedok.

Teško ozlijeđenog pješaka prevezli su u KB Sestre milosrdnice.

Vozačica zaradila kaznenu prijavu

Kako su i vozač i vozačica nakon nesreće tvrdili da su u križanje ušli na zeleno, policija je prvo morala obaviti razgovore sa svim svjedocima te pregledati snimke nadzornih kamera kako bi utvrdili tko od njih govori istinu. Kako neslužbeno doznajemo, nesreću je vidjelo puno ljudi koji su se javili policiji te im pomogli svojim iskazima.

Već u utorak protiv vozačice su podnijeli kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće. Neslužbeno smo saznali da je vozačica dosad uspjela skupiti priličan broj prometnih prekršaja. Zbog velikog broja kaznenih bodova navodno je morala i ponovno polagati vozački ispit.

U trenutku nesreće imala zabranu vožnje

U trenutku prometne nesreće vozila je, iako joj je zbog drugih prekršaja sud izrekao zabranu vožnje. Obitelj stradalog pješaka jučer nije željela razgovarati. Tek su poručili da žele mir. Stanari Kačićeve rekli su nam da ne poznaju dobro stradalog pješaka, no često su ga viđali kako ulicom šeće svoju malu pudlicu. Kažu kako je oženjen i ima dijete te da je s obitelji već godinama podstanar u toj ulici.

Ogorčeni su jer, tvrde, na tom križanju su česte nesreće.

Inače, samo nekoliko metara dalje, u Klaićevoj ulici tijekom veljače, nastradao je djelatnik Čistoće Mirko Marić (32). Pokupio ga je pijani vozač dok je skupljao smeće. On je u nesreći ostao bez obje noge.

>>> Projurio kroz crveno, udario u drugi auto i 'pokosio' pješake

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 397
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina