Obavijesti

News

Komentari 71

Pao s bicikla i odletio u kanal: Dječak (15) slomio kralježnicu

Pao s bicikla i odletio u kanal: Dječak  (15) slomio  kralježnicu
3

Manuel (15) biciklom je krenuo do prijateljice. Sletio je u jarak i poginuo. Roditelji su s mlađim sinom bili u bolnici na pregledu. Slomili su se kad su čuli vijest

VIDEO

Malobrojne mještane Ladislava Sokolovačkog šokirala je sudbina 15-godišnjeg dječaka koji je u četvrtak izgubio život na poljskom putu sletjevši biciklom u jarak.

Uzrok stravične nesreće u kojoj je mirni dječak poginuo nije poznat ni policiji. Njegovo beživotno tijelo našli su u jarku pokraj šumarka na nizbrdici makadamske ceste.

- Nema tragova da je bilo kontakta s nekim drugim vozilom. Mrtvozornik je utvrdio da je preminuo zbog loma vratne kralježnice - kratko su nam odgovorili iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Roditelji tragično preminulog dječaka od tuge i boli nisu smogli snage izaći iz kuće. Iz nje su sablasno dopirali bolni jauci. Mještani malenog naselja između Križevaca i Koprivnice ne sjećaju se da se kod njih ikada dogodila ovakva nesreća. Jedna od mještanki, koja je tog prijepodneva srela dječaka na ulici ispred roditeljske kuće, kazala nam je kako ju je pozdravio kao i uvijek te da je bio vrlo pristojan i pravi ponos sela. 

Roditelji su s njegovim mlađim bratom (7) otišli u Dom zdravlja u Sokolovac, a potom i u Opću bolnicu “Dr. Tomislav Bardek” u Koprivnici. Bili su na pregledu kod okulista. Na putu prema kući zatekla ih je strašna vijest. Njihov stariji sin je najesen, nakon završetka osnovne škole, trebao poći učiti zanat u Križevcima. Kobnog prijepodneva, pričaju nam mještani, biciklom se zaputio do školske prijateljice u nekoliko kilometara udaljeno naselje Malu Mučnu, no onamo nikad nije stigao.

Spletom nesretnih okolnosti izabrao je prečicu te je na nizbrdici makadamske ceste nakon izlaska iz zavoja završio u jarku dubokom gotovo metar.

Policija je nakon očevida utvrdila da je dječak preminuo između 12.45 i 13.15 sati, a njegovo tijelo nađeno je sat vremena nakon toga.

Kako nije bilo nikakvih tragova koji bi upućivali na to da je riječ o prometnoj nesreći, dežurni mrtvozornik je konstatirao uzrok smrti, a policija je o svemu izvijestila Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici.

Budući da je policija očevidom otklonila sumnje u nasilnu smrt, dežurni zamjenik općinskog državnog odvjetnika nije naredio obdukciju, a događaj su okvalificirali kao nesretan slučaj.

U dvorištu dječakove obiteljske kuće zatekli smo mnogo shrvane rodbine. Od šoka i oni su teško pronalazili riječi. Dječakova majka i otac bili su pod sedativima. Vidjeli smo samo na trenutak kako majka s bratom nijemo prolazi dvorištem. Mlađi sin im najesen treba krenuti u prvi razred. Nikome nije bilo jasno zbog čega je dječak izabrao baš taj makadamski put. Bio je, kažu, vješt na biciklu i često se vozio.

- Jesu li mu otkazale kočnice pa se jednostavno na tome makadamskom putu bez kontrole otklizao u grabu - pitala se rodbina, no odgovor nisu dobili ni od policije ni od Općinskog državnog odvjetništva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik