Obavijesti

News

Komentari 134

Pastir (33) usred dana silovao Čehinju na Vranskom jezeru

Pastir (33) usred dana silovao Čehinju na Vranskom jezeru
1

Biciklistica je htjela vidjeti Park prirode. Manijak (33) iz Vrane ju je pratio i napao. Uspjela je pobjeći i nazvati policiju. Napadača su pritvorili i dobio je prijavu

VIDEO

Krenula je iz autokampa iz mjesta u biogradskoj okolici i mislila se provozati. Pastir (33) iz Vrane prolazio je tuda automobilom.

Neko vrijeme je pratio češku turisticu. Ona je stala i sišla s bicikla primijetivši da netko vozi za njom. Tada ju je napao. Silovao ju je na makadamskom putu uz cestu od magistrale prema Vrani u biogradskom zaleđu. Iako ju je skinuo do gola, uspjela mu se otrgnuti, zgrabiti mobitel i pozvati policiju. Policajci su se pojavili jako brzo jer su bili u blizini. Silovatelja su pronašli u autu, a žrtvu kako gola čuči u žbunju skrivajući se od manijaka.

Dobio kaznenu prijavu i priveden pritvorskom nadzorniku

Policajci su žrtvu odvezli na pregled, a njega na kriminalističko istraživanje. Dokazali su da ju je silovao pa su ga kazneno prijavili i u srijedu rano ujutro priveli pritvorskom nadzorniku.

Silovatelj je otprije poznat policiji kao naoružani piroman.

Policiji je poznat otprije

Prije dvije godine zapalio je makiju uz Vransko jezero, opožarivši tako sjeveroistočni dio jezera. Čuvao je ovce i zapalio suhu travu, nisko raslinje i šaš blizu Vranskog jezera. Tada je kazneno prijavljen za općeopasnu radnju. Na Općinskom sudu su nam rekli da je optužnica protiv njega potvrđena te da će suđenje za požar početi uskoro. U siječnju je protiv njega zbog ilegalnog držanja bombi i streljiva donesena presuda kojom se osuđuje na tri mjeseca zatvora, ali s uvjetnom na dvije godine. To znači da u dvije godine ne smije napraviti slično kazneno djelo.

Hoće li doći do opoziva uvjetne presude te hoće li zbog najnovijeg kršenja zakona morati u “stari” zatvor na tri mjeseca, odlučit će Općinski sud, prema eventualnoj povezanosti držanja ilegalnog oružja i silovanja. Napadnuta češka biciklistica u srijedu nije bila u autokampu u kojem je odsjela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...