Obavijesti

News

Komentari 356

Pijani tajkun u luksuznom autu nije stao na crveno svjetlo...

Pijani tajkun u luksuznom autu nije stao na crveno svjetlo...
3

Suvlasnik uspješne hrvatske tvornice igračaka Dejan Maćešić (43) autom oko dva sata sudario se s motociklistom S. S. (23) iz Zagreba. Motociklist je preminuo

VIDEO

Vozaču Infinitija Dejanu Maćešiću (43) policija je u subotu ujutro nakon stravične nesreće na križanju zagrebačke Avenije Dubrovnik i Ulice Savezne Republike Njemačke izmjerila 1,85 promila alkohola.

Suvlasnik uspješne hrvatske tvornice igračaka, one2play, luksuznim autom oko dva sata sudario se s motociklistom S. S. (23) iz Zagreba. Maćešić je dolazio iz Ulice SR Njemačke. Na raskrižju je potpuno ignorirao crveno na semaforu. Na njega je s lijeve strane, iz Avenije Dubrovnik, naletio mladić na motociklu Gilera Nexus, kojem je na semaforu bilo zeleno. Od jakog udarca u automobil odbio se i sletio s motocikla. Ozljede su bile preteške. Preminuo je. Dijelovi motora rasuli su se u krugu od desetak metara.

- Vozač terenca od Buzina je vozio luđački, neobjašnjivo. Na raskrižju sam vidjela auto kako se okreće. Zaustavio ga je rinzol. Prvotno sam mislila da je pokupio bankinu. Izletjeli smo iz auta i približili se nesreći. Šokirali smo se ugledavši motor. Mladiću koji ga je vozio od udarca je odletjela kaciga s glave. Prestrašno - komentirala je svjedokinja sudara.

S Maćešićem, kojeg će policija ispitati nakon triježnjenja, u autu je bio i suvozač. Nisu ozlijeđeni.

Iz one2playa su nam u subotu potvrdili kako je auto koji su uzeli na leasing sudjelovao u prometnoj nesreći, ali detalje nisu željeli otkrivati. Bili su šturi u izjavama.

- Naši odvjetnici su na terenu, znat ćemo više nakon policijske istrage - rekla nam je glasnogovornica Mirjana Glavak.

Automobil koji je suvlasnik one2playa vozio inače, ovisno o opremi, može dosegnuti cijenu i do 700.000 kuna.

Policija još istražuje sve detalje sudara.

U upravi tvrtke koja zarađuje milijune 

Dejan Maćešić u vlasničku strukturu tvrtke ušao je 2005. U to vrijeme dolazi i do restrukturiranja tvrtke koja od Brandoctora dobiva i novo ime - one2play. Tvrtka zadnjih nekoliko godina bilježi veliki rast u cijeloj regiji. Ekskluzivni je distributer za Fifi i cvjetno društvo, Pepu Praščić, Ninja kornjače, YuGiOh, Winx, Disney Princess&Fearies i The Dogs.




Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 356
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa