Obavijesti

News

Komentari 384

Policajci ranili mladića koji ih je automobilom izgurao s ceste

Policajci ranili mladića koji ih je automobilom izgurao s ceste
5

Zagreb: Policija je potvrdila kako su policajci pucali na automobil jer se vozač nije htio zaustaviti. Ranili su mladića (21) u lijevu potkoljenicu dok su pucali u auto

VIDEO

Policija je u redovnoj kontroli zaustavljala automobil u srijedu oko 17.30 sati na Kozari Boku. Iz policije su potvrdili kako su pucali na automobil jer se vozač nije htio zaustaviti. Ranili su M. O. (21). Neslužbeno doznajemo kako je vozač nekoliko puta krenuo na policajce i pokušao ih je izgurati. Na kraju mu je to i uspjelo. Tijekom naleta automobila, policajci su navodno pucali u gume.

U KB Dubrava su nam potvrdili da je mladiću pružena liječnička pomoć. Neslužbeno doznajemo da su liječnici uspješno izvadili metak bez operacije.

Mladićeva obitelj tvrdi kako je priča drugačija. Sestra (17) nam je ispričala kako su policajci htjeli zaustaviti Opel Vectru kojom je upravljao njezin brat, ali on je pobjegao jer nema vozačku dozvolu. Krenuli su za njim. Mladić je zatim stao i izašao iz auta. Pokušao je otrčati, a policajci su tada pucali u njega. Pogodili su ga u lijevu potkoljenicu. Oteturao je do susjede koja je zvala njegovu majku. Majka H. O. je bila u šoku.

- Policija je bila gruba prema meni. Ništa mi nisu htjeli reći. On je moja krv i mislim da sam zaslužila da mi kažu što se dogodilo - rekla nam je majka.

Susjeda je ispričala kako je gledala televiziju sa sinom. Čula je vani nekakvu buku. Izašla je i vidjela krvavog mladića. Nakon toga došli su policajci i susjeda tvrdi kako su bili vrlo bezobrazni. Priveli su još dva mladića, ali susjeda ne zna zašto. 

Prije osam dana M. O. izašao je iz zatvora u kojem je bio 20 dana zbog prekršaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 384
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...