Obavijesti

News

Komentari 73

Stoblinec: Pljačkaši u bijegu s ceste izgurali policajce u kanal

Stoblinec: Pljačkaši u bijegu s ceste izgurali policajce u kanal
21

Ne zna se koliko su novca pljačkaši odnijeli sa sobom. Kašinom su prvo bježali na motoru, kojeg su kasnije ostavili te bijeg nastavili autom. Intenzivno tragaju za njima

VIDEO

Policijski auto završio je u četvrtak ujutro u jarku kraj ceste nakon pljačke pošte u Kašini između Zagreba i Sesveta. Dva radnika Hrvatske pošte u 6.15 prebacivala su vreće s novcem iz kombija u urede. Prišao im je motocikl. Okrenuli su se i ugledali cijev pištolja. Dva pljačkaša sjedila su na motociklu i tražila da im poštari predaju vreće s novcem. Poslušali su ih pa pozvali policiju u pomoć nakon što su razbojnici pobjegli. 

Prva policijska patrola uskoro je napravila blokadu na cesti između Soblinca i Sesveta. No, druga patrola još je bila na putu prema Kašini. Tada je naišao crni Audi. Pljačkaši su u međuvremenu ostavili motocikl i prešli u taj luksuzni automobil.

Jurili su prema policajcu koji je izašao iz službenog voozila i pokušavao ih nagnati da stanu. Na vrijeme se izmaknuo i izbjegao da ga pregaze. Tad je na mjesto došla druga policijska patrola. Oni su htjeli zaustaviti pljačkaše tako što će im prepriječiti put. No nisu uspjeli. Pljačkaši su svojim Audijem udarili u policijski auto i izgurali ga s ceste. Policijska Škoda završila je u jarku.

Policajac se ozlijedio u autu, ali nije u životnoj opasnosti. Pljačkaši su nastavili bježati. Neslužbeno doznajemo da je policija našla motocikl.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bjegunci Audijem izgurali policajce

Pljačkaši su pobjegli na motociklu, no ubrzo su prešli u crni audi. policajac im je htio prepriječiti put škodom. umjesto da stanu, Razbojnici su stisnuli gas i policijski automobil izgurali s ceste u jarak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1