Obavijesti

News

Komentari 78

Policije u cijeloj regiji traže nestalu Tijanu (15) iz Subotice

Policije u cijeloj regiji traže nestalu Tijanu (15) iz Subotice
1

Srbijanska policija sumnja da je Tijana Jurić već u Mađarskoj. Njezin otac Igor Jurić moli sve građane u Hrvatskoj, ako znaju bilo što o njoj, da jave u najbližu postaju

VIDEO

Nemamo neprijatelja, ona je tako divno dijete, nije nam jasno zbog čega bi je netko oteo, rekao nam je u telefonskom razgovoru Igor Jurić, otac nestale Tijane (15).

Djevojku iz Subotice u Vojvodini zadnji put su vidjeli u subotu 26. srpnja u blizini Sportskog centra Rata u Bajmoku.

- Gledali su nogomet. Ona je trčala da vrati majicu svojem prijatelju. Bila je na neasfaltiranom putu kraj igrališta. Prema izjavama svjedoka, vidjeli su je oko 00.30 sati. Osam minuta poslije ljudi su prolazili, nje više nije bilo - potreseno nam je rekao njezin otac.

Pronašli tenisice i umjetni nokat

Iste noći prijatelji koji su bili s Tijanom na tom su putu pronašli njezinu tenisicu i umjetni nokat za koje sumnjaju da ih je izgubila tijekom borbe s otmičarima. Sat vremena tražili su je svuda oko igrališta, a potom u 1.30 sati njezin nestanak prijavili policiji.

- Ona je imala mobitel sa sobom. Posljednji signal s Tijanina mobitela lociran je sat ili sat i pol nakon nestanka dva kilometra od granice s Mađarskom. Rekli su nam da u blizini Bajmoka postoji tzv. “zeleni pojas” gdje se granica može ilegalno prijeći - kaže Igor.

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da imaju ozbiljnih indicija da je djevojka koja sliči Tijani viđena u Mađarskoj i da su već zatražili pomoć mađarske policije. Uvjereni su da je djevojka prešla granicu Srbije, i to ilegalno, jer su joj putovnica i svi dokumenti ostali kod kuće.

Tijanin otac Igor javnosti je uputio dirljivu molbu za pomoć

Ozbiljnu situaciju iskoristio je maloljetnik iz Zrenjanina koji je s očeva laptopa na Facebooku otvorio morbidnu i neumjesnu stranicu “Tijana Jurić - Kako doći do nje?” na kojoj je postavio lažni zahtjev za otkupninom. Policija je demantirala informaciju da su otmičari zatražili otkupninu, a mladić će za svoju “šalu” vjerojatno dobiti prijavu.

Tijanin otac Igor javnosti je uputio dirljivu molbu za pomoć.

- Nalazimo se u situaciji u kojoj se nijedan roditelj ne bi smio nalaziti. Apeliram na sve ljude, pa i naše susjede u Hrvatskoj, ako bilo što znaju o našoj kćeri ili nešto posumnjaju, da to jave u prvu policijsku postaju - zamolio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa