• Članak
  • Komentari 52
  • Lokacija
  • Share 45
  • Tweet2

Preminula u McDonald'su, kraj tijela žene posluživali hranu?

Svjedokinja tvrdi kako su tijelo žene pokrili plahtom i nastavili raditi kao da ničeg nije bilo. Iz McDonald'sa negiraju sve i kažu da su zatvorili restoran čim je ženi pozlilo

Srijeda, 25. 7. 2012. u 21:28    Piše: 24sata
Preminula u McDonald'su, kraj tijela žene posluživali hranu? 24sata Ilustracija

U šibenskom McDonald'su u nedjelju je preminula žena (49), državljanka BiH s prebivalištem u Danskoj. U restoranu je bila sa suprugom i kćeri. Dok su sjedili za stolom žena se požalila na bolove u prsima. Odjednom se srušila. Hitna je došla vrlo brzo, ali joj nije bilo spasa. 

Čitateljica Jutarnjeg lista kaže kako su tijelo prekrili plahtom do dolaska mrtvozornika i ostavili ga kraj pulta. Šokiralo ju je što je restoran ostao otvoren te su zaposlenici nastavili raditi kao da se ništa nije desilo. Kaže da su radnice na metar od tijela žena spremale hranu dok je rodbina plakala.

Iz policije su potvrdili većinu informacija te istaknuli kako nisu naredili zatvaranje restorana. U McDonald'su sve opovrgavaju. Kažu da su restoran zatvorili čim je ženi pozlilo te da su ga otvorili nakon što su tijelo preminule žene odvezli. 

- Cijelo to vrijeme gosti nisu mogli ući u restoran. Radio je jedino odvojeni dio za posluživanje gostiju u automobilima - kazala je za Jutarnji Deana Stipanović, glasnogovornica tvrtke Globalna hrana d.o.o., nositelja franšize McDonald's.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: šibenik, smrt, restoran, mcdonalds

Izdvojeni komentari 52 komentara Pogledaj sve komentare
25.07.2012., 22:24

perodeformero: To ti je tako kada zaposlenici MC-D nemaju kolektivni ugovor kao zaposlenici u javnom sektoru Da ga imaju, imali bi pravo na 1 dan žalosti, 3 dana na dezinfekciju, 7 dana za posjet groba pokojnici + 7 dana ako je pokojnica izvan RH. 14 dana za duševne boli.........i naravno sv eto plaćeno skupa sa dnevnicama. Zato država propada, a privatnici zarađuju.

25.07.2012., 23:02

vidum: Očito su navikli da im gosti umiru od njihovih delicija.

25.07.2012., 23:14

šamar: mc da se zatvori radi mrtve zene? ma dajte pa sezona je..o cem pricate...

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar