Obavijesti

News

Komentari 335

Pretučena je do smrti: Susjedi su čuli urlike - "Ubit će me!"

Pretučena je do smrti: Susjedi su čuli urlike  - "Ubit će me!"
6

Marijanu Lončarić (38) našli su u krevetu. Lice joj je bilo unakaženo. Njeni susjedi kažu kako su čuli urlike: "Ubit će me!". Policija je privela muškarca na ispitivanje...

VIDEO

Ubit će me, ubit će me!, vrištala je Marijana Lončarić (38) u stanu na Samoborskoj cesti u Zagrebu u noći na nedjelju. Susjedi su navodno čuli njen vapaj, no zbog glasne glazbe koja je svirala u stanu nisu znali što učiniti.

Njezino beživotno tijelo na krevetu su našli u nedjelju oko 16 sati . Prvo su pozvali Hitnu pomoć jer je nesretna žena na tijelu imala mnoge modrice.

Glava joj je bila potpuno krvava i otečena , a njezino lijepo lice gotovo neprepoznatljivo od ozljeda. Krvi je, kako neslužbeno doznajemo, bilo i po jastucima i posteljini. Liječnici su mogli samo konstatirati smrt. Policijske patrole brzo su okružile zgradu i okolicu Samoborske ceste, u kojoj je Marijana živjela. U postaju su doveli i jednog muškarca . Navodno je riječ o njezinu partneru, s kojim je duže vrijeme bila u vezi.

Privedeni muškarac od ranije je poznat policiji zbog krađe, nasilničkog ponašanja i pokušaja ubojstva.

POGLEDAJTE VIDEO : Žena pretučena do smrti

Pokretanje videa...

24sata 00:23

- Uhitili smo jednu osobu koju povezujemo sa smrću žene. Ona je na ispitivanju, a cijelo kriminalističko istraživanje je još u tijeku - kazao nam je Danijel Žugel , načelnik zagrebačkog Sektora kriminalističke policije.

Očevid u stanu na prvom katu, u kojem je Marijana godinama stanovala kao podstanarka, potrajao je do dugo u noć, a inspektori su ispitali sve susjede koji su u tom trenu bili u zgradi. Nakon što su prikupili sve tragove, njezino tijelo prevezli su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi utvrdili točan uzrok smrti.

Inače, kako smo uspjeli doznati od susjeda, policija je često dolazila u Marijanin stan .

- Bilo je tu svega - bio je kratak jedan od stanara iz susjednog ulaza. Drugi susjedi dodaju kako se iz stana ubijene često mogla čuti glasna glazba . Policajci su je više puta upozoravali da krši javni red i mir, no od tog nije bilo puno koristi. Do njezina stana došli su i u petak i subotu ujutro.

- Šetala sam psa i vidjela patrolu kako se parkira ispred zgrade. Balkonska vrata su joj bila otvorena - kazala nam je jedna od susjeda. Nagađaju da je ubojstvu prethodio noćni izlazak , a vjerojatno i njezina svađa s muškarcem. Susjedi su u 4 sata zvonili na portafon, no nije se usudila otvarati vrata.

Marijana Lončarić rodom je iz Slavonskog Šamca , gdje joj žive majka i brat. Odmah nakon tužne vijesti rodbina i prijatelji počeli su pristizati u njihovo dvorište u Šamcu.

- Oni su još u šoku te ni sami ne znaju što se točno dogodilo. Policajci su im samo rekli da je jedan muškarac uhićen te da su kod njega pronašli dokumente koje joj je ukrao - kazao je njihov susjed.

Referentica u GSKG-u

Marijana Lončarić u Zagreb se doselila nakon završene srednje škole. Na profilu na LinkedInu navela je da je referentica u GSKG-u, podružnici Zagrebačkog holdinga . U stanu u kojem je živjela, susjedi su nam rekli da je više puta policija intervenirala zbog buke. Bila je u dugogodišnjoj vezi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 335
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..