Obavijesti

News

Komentari 364

Pucao u trudnicu: Ispalio rafal na policajku i njenog partnera

Pucao u trudnicu: Ispalio rafal na policajku i njenog partnera
1

Neće izgubiti bebu: Više metaka Julijanu R. pogodilo je u desnu nogu. Tomislav J. (24) razmrskao je gležanj njenom partneru, a meci su promašili dvoje djece

VIDEO

Tomislav J. (24) iz Jarmine kraj Vinkovaca pijan se pojavio u nedjelju oko 23 sata pred kućom u kojoj žive Ivica H. (43) i njegova partnerica, trudna policajka Julijana R. (26). U kući su bili i Ivičin sin (11) te kći (5).  Nakon što je Julijana otvorila vrata, Tomislav je iz svog automobila izvukao kalašnjikov i ispalio rafal prema kući. Kiša metaka pokosila je Julijanu, koja je pala na trijem.

- Propucana sam, propucana sam - počela je vikati ležeći u lokvi krvi. Ivici je rafal razmrskao gležanj. Tomislav je ispalio više od 30 metaka, ali, na sreću, svi su promašili djecu. Jedan metak završio je u zidu iznad glave dječaka, a curica je spavala i nije bila svjesna pucnjave. 

 - Njegov auto je bio upaljen, farovi su osvjetljavali ulicu. Kad je čuo Julijanino zapomaganje i vidio da palimo svjetla u kućama, zatvorio je prtljažnik, ušao u auto i pobjegao. Čuli smo da je u prtljažniku bilo još sedam bombi - tvrde susjedi. Ubrzo nakon dojave o pucnjavi, policija je pronašla Tomislava i uhitila ga.

I Julijana i Ivica su izvan životne opasnosti

Julijanu i Ivicu prebacili su u vinkovačku bolnicu, gdje su ih operirali. Oboje su izvan životne opasnosti. Ona je teško ranjena u nogu. Stradali su joj tetiva, list potkoljenica i zglob desne noge. Srećom, ranjavanje joj, kako doznajemo, nije ugrozilo trudnoću. 

Susjedi koji su svjedočili pucnjavi komentiraju da je bilo pitanje dana kad će poteći krv. I u policiji kažu da su samo u posljednjih godinu dana dvaput prekršajno prijavili Ivicu i Tomislava, prvi put zbog svađe, drugi zbog tučnjave.

Motiv obračuna leži u imovini?

Tomislav je, naime, odnedavno zaručen s Ivičinom bivšom suprugom Marijom. Nagađa se kako motiv obračuna leži u imovini. Sud je Ivici nakon rastave prvo dodijelio djecu, a sad i kuću u kojoj su živjeli. Rastali su se upravo zbog Tomislava s kojim se Marija intimno zbližila dok je još bila u braku. Tomislav je, tvrde susjedi, više puta dolazio pred kuću i otvoreno pred susjedima prijetio bivšem mužu svoje sadašnje zaručnice.

- U nedjelju smo brali jabuke. Tomislav je bio pijan i takav nas je dovezao kući. Nekoliko sati kasnije autom je dovezao Ivičinu djecu. Navečer se vratio i onda smo čuli tu strašnu pucnjavu - pričaju susjedi.

Tomislav će dobiti kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 364
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati