Obavijesti

News

Komentari 0

"Razbili su mu lubanju zbog toga što nije lažno svjedočio"

"Razbili su mu lubanju zbog toga što nije lažno svjedočio"
1

Split: Raspliće se priča oko teško ozlijeđenog mladića koji je u srijedu poslijepodne dovezen na Hitnu. Mladić je i dalje u induciranoj komi i liječnici su vrlo suzdržani...

VIDEO

J.B.K. (34) iz Splita završio je do daljnjeg u istražnom zatvoru na splitskim Bilicama nakon što je priveden na Županijsko državno odvjetništvo zbog pokušaja ubojstva N.K. (20) iz SplitaNesretnog su mladića, podsjetimo, optuženi i A.H (25) u srijedu poslijepodne dovezli automobilom na Hitnu s teškim ozljedama glave. Mladić je i dalje u induciranoj komi i liječnici su vrlo suzdržani u pogledu njegova daljnjeg budućeg stanja.

Slobodna Dalmacija saznaje od bliskog člana obitelji pretučenog mladića da je najverojatniji motiv napada to što nije htio lažno svjedočiti.

Naime, mladić je bio pozvan na suđenje u Šibenik kao svjedok u postupku protiv J.B.K. i još jednog muškarca zbog provala i krađa koje su ovi počinili u prosincu prošle godine, a on je bio s njima u automobilu kad su uhićeni.

- Oni su ga nagovarali da lažno svjedoči kako bi se njih dvojica izvukla, ali je on na svjedočenju kazao što zna i očito time “utopio” ovu dvojicu. Siguran sam da je ovaj drugi nakon suđenja nazvao Kudrića i rekao mu: “Cinka te!” - rekao je član obitelji pretučenog mladića.

Dodaje i kako je zbog tih krađa pretučeni mladić proveo nekoliko mjeseci u istražnom zatvoru u Šibeniku, no da tada nikome, pa niti svojoj majci nije htio govoriti o detaljima jer se jako bojao za sebe i članove svoje obitelji.

- Oni su ga i prije dva tjedna isprebijali po rebrima, cijelog su ga slomili, ali nikome nije to rekao jer ih se bojao. Te je srijede Nikola bio u kući i onda ga je oko 17 sati nazvao J.B.K. i rekao mu da iziđe van da se moraju vidjeti. Napravili su mu klasičnu sačekušu, ubacili su ga u Škodu Fabiju napadačeve djevojke i odveli negdje i isprebijali na mrtvo ime - priča član obitelji. Dodaje da to sigurno nije bilo samo u automobilu jer je mladić u bolnicu doveden cijeli blatnjav i prašnjav. 

Izgleda da su se prepali kad su vidjeli što su napravili, pa su ga zato odveli u bolnicu.

- Doslovno su mu razbili lubanju! Doktor nam je rekao da se čuda događaju, no da moramo biti spremni na sve. Cijeli zatiljak mu je razbijen, doktor je kazao da su mu doslovno vadili mozak, te da ne znaju kakve će biti posljedice jer ne znaju koliko je dugo mozak bio bez kisika - kazao je član obitelj mladića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...