Obavijesti

News

Komentari 188

Satima je ležala u krvi, a on je mirno čekao da dođe policija

Satima je ležala u krvi, a on je mirno čekao da dođe policija
5

Susjedi ubijene Marijane Lončarić (38) čuli su njezino zapomaganje, no nisu reagirali jer nisu znali što učiniti. Partner ju je pretukao i šakama joj unakazio lice

VIDEO

Nije prošao ni mjesec dana od ubojstava dviju žena u Karlovcu i Kruševu, koje su počinili njihovi nasilni muževi, a hrvatsku javnost potreslo je još jedno brutalno ubojstvo žene koje je počinio njezin partner. Naime, policija je u utorak podnijela kaznenu prijavu protiv P. M. (37) iz Rijeke zbog sumnje da je u nedjelju ujutro u stanu na Samoborskoj cesti u Zagrebu ubio svoju djevojku Marijanu Lončarić (38).

Ubojstvu je prethodila svađa , koju su u nedjelju oko 4 sata čuli i malobrojni susjedi iz zgrade, koji ovih dana nisu na godišnjim odmorima.

Iako su prije ovog vikenda više puta zvali policiju zbog preglasne glazbe, ovog puta nisu reagirali na njezine krikove.

Uzalud je Marijana zapomagala: “Ubit će me, ubit će me!” , pomoć nije stizala.

POGLEDAJTE VIDEO :

Pokretanje videa...

24sata 00:23

Policija je nakon očevida utvrdila da je nesretna žena preminula između 6.30 i 9 sati. Ipak, njezin je partner Hitnu pomoć nazvao tek oko 16 sati. Pronašli su je pretučenu na krevetu. Imala je brojne ozljede po tijelu, a lice joj je bilo izubijeno do neprepoznatljivosti. Liječnici su mogli konstatirati smrt. Zbog sumnje u nasilnu smrt o svemu su odmah obavijestili policiju. Sumnjivac nije bježao, nego je čekao policij u. Kod njega su pronašli dokumente koje joj je otuđio. Kako neslužbeno doznajemo, od ranije je evidentiran zbog imovinskih delikata, nasilja i pokušaja ubojstva.

Nakon ispitivanja u prostorijama državnog odvjetništva nasilnika su sproveli dežurnom sucu istrage na Županijski sud u Zagrebu. Zbog sumnje da je šakama i nogama do smrti tukao Marijanu određen mu je jednomjesečni pritvor.

Obitelj ubijene u Slavonskom Šamcu danas je još bila u šoku. U obiteljskoj kući zatekli smo majku i brata koji nisu imali snage razgovarati.

Njihovi prijatelji rekli su nam da je Marijana izgubila oca u ratu 1992. godine i da je rano, odmah nakon završene srednje škole, otišla živjeti u Zagreb. Prema podacima s njezina Linkedin profila, radila je u GSKG-u, a u stanu na Samoborskoj kao podstanarka je živjela pet godina.

- Ako je to uradio muškarac koji je s njom živio, o njihovim odnosima najviše zna njezina majka, ali žena je u šoku zbog iznenadnog gubitka kćeri - rekla nam je poznanica ubijene. Kako se nisu dulje čule, mislila je da se udala.

- Kad smo se nedavno srele, rekla mi je da još nije stala pred oltar, no nije spominjala tog muškarca - ispričala je.

Sanja Sarnavka, predsjednica Udruge B.a.b.e., šokirana je da nitko od susjeda nije reagirao i pozvao policiju.

- Preko puta naše udruge bio je nasilni susjed koji je znao mlatiti suprugu. Svaki put bih zvala policiju. Oni bi došli, zatvorili ga i ubrzo ga pustili, a on bi sve ponovio. Ne mogu zamisliti da čujem nečije zapomaganje i ne zovem policiju. To je potpuno bešćutno i nema opravdanja za to - rekla je Sarnavka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 188
VIDEO

UŽIVO Rafalei  slijeću na Pleso
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei slijeću na Pleso

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa