Obavijesti

News

Komentari 22

Sedmero ih je maloljetno: U tjedan dana nestalo je 14 ljudi

Sedmero ih je maloljetno: U tjedan dana nestalo je 14 ljudi
11

Od nestalih 14 osoba prošli tjedan čak je sedmero maloljetnika. Ukoliko ste vidjeli nekoga od njih nazovite policiju na 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju

VIDEO

Dejan Amić (15) visok je 160 centimetara. Ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. U subotu 29.8. udaljio se s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61. Ne zna se što je od odjeće imao na sebi u trenutku nestanka.

Saša Amić (18)  viši je od Dejana za 5 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Saša se u utorak, 1. rujna udaljio s iste adrese kao i Saša, Vinkovačka cesta 61 u Osijeku. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka. 

Danijel Drgestin (16)  visok 170 centimetara, ima smeđu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. Danijel se u ponedjeljak, 31. kolovoza udaljio s adrese u Zagrebu, Vile Velebita u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u bijelu majicu kratkih rukava, plavo-zelene karirane kratke hlače i bijele natikače. 

Fuad Grabovac (61) visok 190 centimetara, ima prosijedu kosu (čeona ćelavost), kestenjaste oči i jače je tjelesne građe. Fuad se u četvrtak, 3. rujna udaljio s adrese u Zaostrogu u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u zelenu majicu bez rukava, plave kratke hlače i smeđe tenisice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Amela Kebić (17) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu, zelene oči i srednje je tjelesne građe. Amela se u utorak, 1. rujna udaljila s adrese u Slavonskom Brodu u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka. 

Denis Keserović (14)  visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Denis se u četvrtak, 3. rujna udaljio s adrese u Solinu, Barišići 45a u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u ružičastu majicu, plave hlače i ružičaste tenisice. 

Ivona Knjaz (17)  je visoka 158 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Ivona se u petak, 28. kolovoza nije vratila na adresu u Bedekovčini, Aleja D. Domjanića. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka. 

Magdalena Milčić (16) je visoka 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Magdalena se u utorak, 1. rujna udaljila s adrese u Karlovcu, Sarajevska 8 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crne tenisice s crvenim znakom. 

David Omerović (13)  se u srijedu, 2. rujna, udaljio s adrese u Zagrebu, Selska cesta u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka. Napomena: Fotografija je snimljena 2005. godine.   

Mirko Osrečki (71)  je visok 180 centimetara, ima prosijedu kosu (čeona ćelavost), sive oči, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe. Mirko se u ponedjeljak, 31. kolovoza udaljio s adrese u Zaprešiću, Stanka Vraza 33 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u plavi donji dio trenirke i bijele tenisice. 

Peter Petrik (44) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu, crne oči i srednje je tjelesne građe. Peter se u subotu, 29. kolovoza udaljio s hotela u Biogradu na moru u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Marija Tišler (74) je visoka 160 centimetara, ima svijetloplavu kosu, smeđe oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Marija se u ponedjeljak, 31. kolovoza udaljila s adrese u Farkaševcu, Praščevac 39 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u haljinu kratkih rukava cvjetnog uzorka i papuče. 

Velibor Vlainić (48) e visok 185 centimetara. Velibor se u srijedu, 2. rujna udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao bijelu majicu kratkih rukava, kratke traperice i plave "crocsice". 

Josip Župa (42)  je visok 187 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevom ramenu i leđima ima tetovaže (jedna tetovaža je ruka sa srcem). Josip se u nedjelju, 30. kolovoza udaljio s adrese u Splitu u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u sive hlače i crnu majicu kratkih rukava. 

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag