Obavijesti

News

Komentari 27

Sin (34) traktorom pregazio majku: 'To je užasna nesreća'

Sin (34) traktorom pregazio majku: 'To je užasna nesreća'
5

Žena se vozila na blatobranu traktora kojim je upravljao njezin 34-godišnji sin. Nije pogledao je li se odmaknula te krenuo unatrag. Majku (62) je pregazio prikolicom

VIDEO

Kata Karasman (62) iz bjelovarskog naselja Stara Diklenica, poginula je silazeći s traktora u petak oko 6.15 sati u Bjelovaru. 

Prema riječima očevidaca, traktor za koji je bila prikvačena poluprikolica natovarena ogrjevnim drvom, i kojim je upravljao njezin sin Marinko (34), zaustavio se ispred bjelovarske Elektre, a žena je sišla s traktora. Iz policije navode da se žena vozila na blatobranu neregistriranog traktora. Traktorist se nije uvjerio da se žena odmakla od traktora, već je nesmotreno krenuo i srušio ju desnim kotačem poluprikolice te ju pregazio. 

- To je užasna nesreća. Majka je sišla s traktora i samo Bog zna kako je dospjela pod prikolicu i poginula - kazao nam je potresenim glasom sin Marinko u kraćem telefonskom razgovoru. 

Na mjesto tragedije ubrzo je biciklom stigao suprug nastradale koji se u očaju bacio na tlo pokraj tijela mrtve žene koja je ležalo na prometnici pokriveno plahtom, dok je policija obavljala svoj dio posla. Vozač traktora, navode iz policije, nije bio pod utjecajem alkohola. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Protiv sina slijedi kaznena prijava

Policija navodi da je Kata treća poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području PU bjelovarsko-bilogorske. Protiv traktorista bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. 

Kolegice s tržnice zapalile svijeće 

Katina smrt se brzo proširila Bjelovarom i ubrzo su sve kumice na Gradskoj tržnici bile zatečene strašnom viješću, jer je kako su nam kazale, preminuo ''dobri duh tržnice''. Kata se i ovog petka kao i svakog radnog dana žurila da na ''plac'' stigne na vrijeme. No, za razliku od većine dana kada ju je suprug uglavnom vozio na biciklu iz gotovo 20-tak kilometara udaljene S. Diklenice ovaj je put sjela na blatobran traktora kojim je upravljao sin. 

Da obiteljska tragedija bude veća jedan sin joj je prije dvije godine skončao život na tragičan način. Kolegice su na njezinom mjestu na tržnici zapalile svijeće i položile cvijeće u znak sjećanja na Katu. Shrvani smrću u obitelji nisu bili voljni za razgovor s novinarima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Božinović: 'Mi smo napravili sjajan rezultat...'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Božinović: 'Mi smo napravili sjajan rezultat...'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina