Obavijesti

News

Komentari 10

Slatina: Muškarac je u Starom mlinu pronašao mrtvog punca

Slatina: Muškarac je u Starom mlinu pronašao mrtvog punca
7

Tragovi ukazuju da je Marinko Semialjac (49) ušao u devastirani Stari mlin, a potom se okliznuo u dubinu od 4 metra i pri padu zadobio ozljede od kojih je preminuo

VIDEO

Više od 12 sati trajala je u Slatini potraga za Marinkom Semialjcem (49) koji je u petak nestao iz svog sela. Obitelj ga je najprije potražila kod prijatelja, a kada se ni do noći nije vratio kući u obiteljsku kuću u Sladojevcima njegov je nestanak prijavljen policiji. 

Ni policijska potraga nije dala rezultate, pa se je u subotu krenulo u pretragu sela. Oko 11,40 sati, u unutrašnjosti napuštenog i devastiranog Starog mlina, udaljenog tristotinjak metara od prvih kuća, mrtvo tijelo svoga punca Marinka Semialjca pronašao je njegov zet D.K. (35).

Na mjesto nesreće ubrzo su stigli slatinski vatrogasci koji su tijelo muškarca izvukli iz devastiranog i teško pristupačnog dijela Starog mlina. Tragovi njegovih cipela pokazuju da je Semialjac u zgradu ušao kroz razrušena vrata, a potom se, vjerojatno, okliznuo i pao na betonski pod pored unutrašnjeg bunara, s visine od oko četiri metra. Na njegovom tijelu vidljive su ozljede vratnih kralježaka, pa se sumnja da je smrt nastupila trenutno. 

Policija o ovom slučaju službeno nije obavijestila javnost, tijelo poginulog Semiljca prevezeno je u Opću bolnicu Virovitica gdje će se obdukcijom utvrditi uzrok smrti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature