Obavijesti

News

Komentari 120

Slovak bježao policiji: Probio rampu, žurio se na kupanje...

Slovak bježao policiji: Probio rampu, žurio se na kupanje...
3

Slovaka (38) je hrvatska policija ganjala 100 km, od Goričana do Ivanje Reke. Tamo su mu Kobre postavile zasjedu. Opirao se uhićenju i pokušao pobjeći

VIDEO

Sat vremena trajala je policijska potjera za Slovakom (38), koji je u četvrtak oko 6 sati Audijem probio granicu u Goričanu i jurio autocestom stotinjak kilometara do Ivanje Reke.

Kako doznajemo, Slovak je uredno stao na mađarskoj granici i obavio graničnu kontrolu. No na ulazu u Hrvatsku, na graničnom prijelazu Goričan II., iz samo njemu poznatog razloga, odbio je stati, zaobišao graničnu kontrolu i probio rampu. Međimurski policajci odmah su putem radioveze pustili u eter informacije o vozaču koji autocestom A4 Goričan-Zagreb bježi u crnom Audiju A3 slovačkih registracija. 

S njim je u automobilu, navodno, bila i djevojka. Dojavu su čuli i djelatnici mobilne jedinice prometne policije tzv. Kobre koji su se nalazili na području Zagrebačke županije. Kako bi ga zaustavili, pripremili su mu zasjedu u blizini čvora Ivanja Reka. Blokirali su ga dvama vozilima. Vidjevši da je u zamci, stao je.

Ipak, nije želio izaći iz vozila. Opirao se pa su policajci morali koristiti suzavac i na silu ga izvući iz Audija. Priveli su ga u postaju Novi Zagreb gdje su ga preuzeli kolege iz Međimurja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vozač, koji je djelovao vidno alkoholizirano, tražio je da o svemu izvijeste slovačko veleposlanstvo, što su oni i učinili. Utvrdili su da je počinio tri prekršaja: izbjegavanje granične kontrole, nezakonit boravak u Hrvatskoj, te odbijanje alkotesta. U petak u 8 sati odveli su ga dežurnom sucu Prekršajnog suda u Čakovcu koji mu je izrekao zbirnu novčanu kaznu u iznosu od 4300 kuna.

Osim toga, dobio je zabranu vožnje u Hrvatskoj u trajanju od tri mjeseca. Kaznu je odmah platio te je u petak u 11.50 sati deportiran iz Hrvatske, odnosno Slovaka su predali mađarskoj graničnoj službi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović