Obavijesti

News

Komentari 466

Gorjeli su na cesti: U sudaru 7 motora poginulo troje vozača

Gorjeli su na cesti: U sudaru 7 motora poginulo troje vozača
14

Očevici kažu kako su motociklisti gorjeli na cesti te da su se međusobno pokušali ugasiti. Dvoje ih je kritično. Sudarili su se u mjestu Kraj kod Mošćeničke Drage

VIDEO

U mjestu Kraj, između Lovrana i Mošćeničke Drage, sudarilo se sedam motora u subotu poslijepodne. Pet motora je izgorjelo, a na mjestu je poginulo troje vozača. Dvoje njih je u kritičnom stanju te su ih prevezli u riječku bolnicu gdje se bore za njihov život. 

Doznajemo kako su se sudarile dvije grupe motociklista, jedni su dolazili s riječke, a drugi s istarske strane. Prvo su se sudarila dva motora, a zatim su na njih naletjeli ostali. Nekolicina ih se uspjela zaustaviti na vrijeme.

- Oko 19 sati vozili smo se od Lovrana prema Moščeničkoj Dragi. Iza nas vozilo je oko 10 motorista koji su nas u zavoju pretekli. Mi smo ih propustili jer su vozili dosta brzo. Na sljedećem zavoju vidjeli smo veliku vatru i ljude kako gore. Nazvali smo hitnu, policiju i vatrogasce koji su došli pola sata nakon nesreće - ispričala nam je čitateljica koja je svjedočila strašnom prizoru.

- Ono što smo vidjeli bilo je strašno. Dečki su gorjeli i međusobno su se pokušali ugasiti - rekla je svjedokinja Slađana Lazarić.

Nesreća je šokirala i policajce koji su došli na očevid. Kažu kako nikada nisu vidjeli nesreću u kojoj je sudjelovalo toliko motociklista. Ubrzo nakon sudara na mjestu nesreće su se počeli okupljati motociklisti iz okolice, koji su došli provjeriti je li stradao netko od njihovih kolega.

- Svake godine u travnju i svibnju strada najviše motociklista. Cesta je još hladna, a gume su loše. Za ovakvo nesreću nisam nikad čuo. Sjećam se jedne u kojoj su se na Istarskom ipsilonu sudarili motori i auti, no ovo je strašno - ispričao nam je Ante Bistra iz jednog motociklističkog kluba iz Opatije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 466
VIDEO

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku

Plenković na Pantovčak nosi potpise, Milanović će mu dati mandat za sastavljanje Vlade
IZBORI 2024.

Plenković na Pantovčak nosi potpise, Milanović će mu dati mandat za sastavljanje Vlade

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primit će predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske u petak u 10 sati, u Uredu predsjednika Republike
Novi detalji istrage o nestaloj Danki (2): Otac osumnjičenog Dejana zna gdje je njeno tijelo?
FOKUS ISTRAŽITELJA

Novi detalji istrage o nestaloj Danki (2): Otac osumnjičenog Dejana zna gdje je njeno tijelo?

Djevojčica (2) je nestala 26. ožujka u Srbiji. Smatraju da je ubijena. Uhitili su počinitelje. No analiza tragova zasad ne ide u prilog istražiteljima