Obavijesti

News

Komentari 153

Sukob dviju frakcija navijača? Izrešetali kombi i ranili dvojicu

Sukob dviju frakcija navijača? Izrešetali kombi i ranili dvojicu
8

Uvertira u ovaj sukob bila je navodno manja tučnjava polovicom tjedna u kojoj nitko nije stradao, ali je već tada jedna strana drugoj navodno najavila osvetu za vikend

VIDEO

Čula sam pet ili šest pucnjeva, a nakon toga su dali gas i odjurili autom. Isprva sam mislila da pijani klinci bacaju petarde, ali onda su stigli policija i vatrogasci, ispričala nam je stanarka Retkovca u zagrebačkoj Dubravi.

Nakon obračuna oko 1.30 sati u noći na subotu, u kojem su ranjeni dvojica, očevid je trajao satima. Policija je, u inače miran kvart, kako kažu susjedi, došla i sljedeći dan s obzirom na to da je počinitelj još bio u bijegu.

Izvori nam potvrđuju kako je riječ o sukobu dviju frakcija navijača. Naime, dio navijača nezadovoljan vođenjem Dinama ljetos je osnovao malonogometni klub Futsal Dinamo, čija se utakmica u Sutinskim vrelima igrala i u petak. Nakon pobjede nad Petrinjčicom, Dinamovi navijači vraćali su se doma. Nekoliko ih je bilo u bijelom kombiju koji su u Dubravi navodno presrela dva automobila u kojima su bili pripadnici druge frakcije.

Oni su, kako nam govori naš izvor, maskirani izašli iz auta i počeli pucati prema kombiju na raskrižju VII. Retkovca i Ulice Roberta Močiljanina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U cijeloj ulici bilo je stakla. Najvjerojatnije su pogodili u šoferšajbu. Krvi ovdje nije bilo - rekla nam je susjeda, dok je drugi stanar ispričao kako su se putnici u kombiju potom odvezli dvjestotinjak metara niže.

Dvojica ranjenih u dobi od 22 i 37 godina

- Parkirali su se kraj potoka. Vidite da su zgazili krumpir. Gore je bilo parkirano pet, šest automobila s 30-ak policajaca, a jedan policijski auto je došao ovdje - rekao nam je svjedok.

U kombiju su navodno bila dvojica ranjenih u dobi od 22 i 37 godina. Jedan od putnika bio je i muškarac iz kvarta, kažu susjedi. Njegova majka u subotu oko podneva još nije znala što joj je sa sinom.

- Ne znam. Javio se kratko supruzi. Samo hoću da mi sin bude dobro i da se vrati kući. Pošteno sam radila cijeli život i vidite što sad moram proživljavati. I suprug mi je bolestan. Ali vjerujte, moj sin se nikad nikome od susjeda nije zamjerio - govori nam, a susjedi to potvrđuju.

Ipak, dodaju kako je policija zbog sumnje u njegove upletenosti u navijačke izgrede znala dolaziti ispred kuće. Policija je u subotu, dok smo zaključivali ovo izdanje, još tragala za počiniteljem kojega sumnjiče za pokušaj ubojstva.

Svemu prethodila tučnjava?

Upućeni govore kako obračuni između navijačkih frakcija koji podržavaju vodstvo kluba i onih koji se vodstvu protive nisu novost. Uvertira u ovaj sukob bila je navodno manja tučnjava polovicom ovoga tjedna u kojoj, doznajemo, nitko nije stradao, ali je već tada jedna strana drugoj navodno najavila osvetu za vikend. Navijačke frakcije su se sukobile i prije nekoliko mjeseci na Borongaju. Tada je policija privela dvadesetak ljudi zbog masovne tučnjave.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag