Obavijesti

News

Komentari 148

Sve zbog psovke: Mališan (2) zaziva oca koji se neće vratiti

Sve zbog psovke: Mališan (2) zaziva oca koji se neće vratiti
7

Konobar Željko Vuković iz Selišta Drežničkog tijekom radnog vremena posvađao se i potukao s Marijom koji je došao u kafić. Oca dvogodišnjeg sina ubio je nožem

VIDEO

Gdje je tata, zazivao je u nedjelju cijeli dan sin (2) ubijenog Marija Matovine (23). Njega je u subotu, nakon svađe, kuhinjskim nožem izbo Željko Vuković.

Dan nakon ubojstva u Buffetu Kupalište, na Plitvičkim jezerima sve se vratilo u normalu. Brojni turisti sjede na terasi, s koje su samo 12 sati prije gosti panično bježali. Konobar Željko Vuković iz Selišta Drežničkog tijekom radnog vremena posvađao se i potukao s Marijom koji je došao u kafić. Marijo i Željko inače su bili i radni kolege. Nakon naguravanja, Željko je Marija ubo nožem u prsa. Doznajemo kako se truplo nesretnog mladića nalazilo u kuhinji Buffeta, koja je bila potpuno natopljena krvlju.

Marijeva obitelj u rodnim Poljankama je u šoku.

Svi su poznavali ubojicu i ne mogu vjerovati da je ubio Marija. Supruga (20) je u šoku.

- Željka znam od rođenja i radili smo zajedno u parku u restoranu Poljanak. Nikad se nismo svađali i prema meni je uvijek bio dobar čovjek. Što se između njega i mojega sina dogodilo, stvarno ne znam - govori očajna Marijeva majka Vesna Matovina.

I dok je motiv ubojstva još nepoznat, među djelatnicima Nacionalnog parka šuška se kako su ubojstvu prethodili Marijevo provociranje i Željkova agresivna narav.

- Poznajem Željka cijeli život. Iz istog smo mjesta i radimo u parku još od prije rata. Jako je agresivan. Lako plane kad popije, a Mario ga je vrijeđao. Čuo sam da ga je Željko ubio jer mu je opsovao mater. Uzeo je nož i ubo ga - govori Milan Hrnjara, djelatnik Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Željka je posljednji put vidio u subotu u 15 sati kad je svratio na kavu. Kaže da je Željko inače običavao piti svaki dan, ali je u subotu bio trijezan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke