Obavijesti

News

Komentari 9

U ovom tjednu nestalo šestero ljudi: Jeste li ih možda vidjeli?

U ovom tjednu nestalo šestero ljudi: Jeste li ih možda vidjeli?
6

Od šestero nestalih ljudi od prošlog tjedna, pronađeno ih je petero. Policija još uvijek traga za Monikom Mihalinec. Nestalo je novih pet maloljetnika i 40-godišnjak

VIDEO

Đuro Šapina (15) je visok oko 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Đuro se u ponedjeljak, 15. rujna, udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja, u nepoznato.  U trenutku odlaska bio je odjeven u tamnu majicu.

Kristijan Janković (16) ima crnu kosu, crne oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.  Na desnoj strani trbuha ima ožiljak od operacije. Kristijan se u utorak, 16. rujna, udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u sako, traperice i tenisice.

Renata Margeta (14) je visoka 155 centimetara, ima valovitu kestenjastu kosu i izbrijan dio glave iznad lijevog uha, smeđe oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Na desnoj strani vrata ima madež. Renata se u utorak, 16. rujna oko 16 sati, udaljila iz osnovne škole u Zagrebu, Mlinarska, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u traper jaknu, smeđu košulju s okomitim prugama, smeđe hlače i visoke crne tenisice, dok je oko vrata nosila srebrni lančić s malim zelenim srcem.

Elvis Mišković (40) ima gustu kestenjastu kosu, velike oči, ovalno lice te je slabije tjelesne građe. Elvis se u srijedu, 17. rujna, udaljio s adrese u Rijeci, u nepoznato, U trenutku odlaska bio je odjeven u sivu majicu kratkih rukava, crne hlače, crne čarape i crne japanke.

Tony Radosavljević (15) je visok 175 centimetara, ima gustu kestenjastu kosu, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.Tony se u utorak, 16. rujna, oko 15 sati, s bratom udaljio s adrese u Slavonskom Brodu, Bartola Kašića, u nepoznato.  U 21.30 sati istog dana se telefonskim putem javio ocu s nepoznatog broja te mu se od tada gubi svaki trag. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Mile Radosavljević (16) je visok 180 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Mile se u utorak, 16. rujna, oko 15 sati, s bratom udaljio s adrese u Slavonskom Brodu, Bartola Kašića, u nepoznato.  Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Ako ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"