Obavijesti

News

Komentari 14

Ubojica s Tenerifa napušen se snimao i pričao da mrzi ljude

Ubojica s Tenerifa napušen se snimao i pričao da  mrzi ljude
4

Dejanovu je majka također psihička bolesnica, a navodno ga je propast obiteljskog posla slomila te se odao drogi i alkoholu. Policija ga je tražila jer je prekršio uvjetnu

VIDEO

Manijak koji je ženi odrubio glavu na Tenerifama snimio se prije četiri godine kako puši marihuanu, govori da ne voli ljude i prijatelja ispituje voli li drogu, sladoled i bombe. Dejan Dejanov Valentinov (28) taj se dan posvađao i sa šefom jer je umjesto da zove klijente u pizzeriju, sjedio sa strane i pušio marihuanu. Nakon toga se okrenuo prijatelju Carlosu i počeo mrmljati o tome kako ljudi završavaju mrtvi. 

- Ne volim ljude, ali ti si jedan od rijetkih koji mi se sviđaju, rekao je Carlosu. Kako piše britanski The Sun, Dejanov je zapravo bio u bijegu pred policijom nakon što je u siječnju zaštitaru razbio lice kamenom. Par dana kasnije sudac ga je oslobodio nakon konzultacija sa liječnicima sa psihijatrije gdje je Dejanov smješten. U petak je ubio Jennifer Mills-Westley (60), tri dana nakon što je za njim izdan nalog za uhićenjem jer je prekršio uvjetnu ne javljajući se na sud svaka dva tjedna. 

- Policija ga je tražila, no nismo ga mogli locirati jer nije imao stalnu adresu, rekao je načelnik policije. Šizofreničar Dejanov izbo je Jennifer 14 puta, odsjekao joj glavu i krenuo s njom niz ulicu govoreći da je to njegovo blago. Sve su gledali šokirani turisti u Los Cristianosu. The Sun piše da je Dejanov iz bogate bugarske obitelji, no poludio je i odao se drogi te alkoholu nakon što je propao obiteljski posao prije 10 godina. Majka mu je navodno također imala psihičkih problema, roditelji su mu se razveli i odrekli ga se. Dejanov je trenutno u pritvoru na psihijatrijskoj jedinici zatvora na Tenerifama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Susjedi atentatora u šoku: 'On je tako pristojan'; Slovačkog premijera operirali su pet sati
PROPUCAN SLOVAČKI PREMIJER

Susjedi atentatora u šoku: 'On je tako pristojan'; Slovačkog premijera operirali su pet sati

Bolnicu Roosevelt u Banskoj Bistrici, u kojoj je smješten premijer Fico, čuvaju jake snage policije...

Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje
PREVOZILI MIGRANTE

Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje

Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći.
Beba se čudesno oporavlja, evo koja procedura čeka malenog Ivana: 'Ova je priča specifična'
DJEČAČIĆ OKRUŽEN LJUBAVLJU

Beba se čudesno oporavlja, evo koja procedura čeka malenog Ivana: 'Ova je priča specifična'

Beba koju su tinejdžeri našli u smeću ima svu ljubav i brigu djelatnika KB-a Sv. Duh. Dobro je i napreduje, a ime je dobio po pedijatru dr. Ivanu Zovku