Obavijesti

News

Komentari 113

Uhitili ga: Pavlović u zatvoru zbog zlostavljanja dječaka (12)

Sudac je prihvatio argumente da je Pavlović sposoban ponoviti napad i utjecati na svjedoke. Kiropraktičar će tako u zatvoru ostati najmanje 30 dana, dok traje istraga

VIDEO

Karlovačka policija uhitila je Antu Pavlovića, samoprozvanog doktora i kiropraktičara, zbog sumnje da je zlostavljao dječaka (12) pred roditeljima na jednoj od svojih seansi.

U PU karlovačkoj nisu mogli službeno potvrditi Pavlovićevo uhićenje, već je glasnogovornica PU karlovačke Senka Staroveški potvrdila da postupaju po zaprimljenom nalogu Županijskog suda.    

Iako je ga je sud prvotno oslobodio i dozvolio da se brani sa slobode, državno odvjetništvo podnijelo je žalbu na tu odluku. Sudac je prihvatio argumente da je Pavlović sposoban ponoviti napad i utjecati na svjedoke. Kiropraktičar će tako u zatvoru ostati najmanje 30 dana, dok se ne okonča policijska istraga. 

Ona je proširena na članove dječakove obitelji, a posebno na oca. Podsjetimo, Pavlović je u kolovozu od dječaka tražio da skine hlače i pokaže spolovilo, a potom mu skidao odjeću udarajući ga po tijelu. Sve je snimio i objavio na internetu. Zbog naloga policije izbrisan mu je YouTube račun s više od 1000 videa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Policija mu je pretresla imanje u Donjem Dragonošcu, a on je za to vrijeme pjevao. Zabrinuo se tek kad su mu odveli životinje. On je na svom Facebook profilu za sve okrivio politiku, jer ga žele spriječiti da se kandidira za predsjednika Hrvatske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a