• Članak
  • Komentari 115
  • Lokacija
  • Share 102
  • Tweet2

Velika tragedija u Zagrebu: Na Bundeku se utopio dječak (6)

Dijete (6) je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici, no tamo je preminulo. Detalji ove tragedije nisu poznati, a policija ne daje više informacija. Navodno se radi o dječaku, koji se utopio u nedjelju u 18.35 sati

Ponedjeljak, 25. 6. 2012. u 07:40    Piše: Helena Tkalčević

Na zagrebačkom jezeru Bundek u nedjelju se utopilo 6-godišnje dijete. Kako je izvijestila zagrebačka policije, dijete se utopilo u 18.35 sati. 

Neslužbeno se doznaje kako je dječak na Bundeku bio s gospođom koja ga je čuvala. Ona je dječaka i njegovog brata  starog oko godine dana  preuzela od njihove majke oko 14 sati.

Kada se dječak počeo utapati priskočila su mu u pomoć dvojica građana, a nakon njih i spasioci. Pokušali su ga reanimirati do dolaska Hitne pomoći koja je dječaka potom odvezla u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj gdje je dječak preminuo.

Policija je potvrdila kako se dječak utopio na istočnom djelu jezera Bundek, a očevid nisu radili jer ga DORH nije zatražio. 

Budući da se radi o maloljetnom djetetu policija ne daje više informacija o ovom tragičnom slučaju.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: utapljanje, dijete, bundek

Izdvojeni komentari 115 komentara Pogledaj sve komentare
25.06.2012., 07:57

brbljiva: naježim se od ovakvih tragedija, ponovo i iznova.. Majka sam djeteta od 4 godine i za par dana imam termin poroda. To je tragedija, prestrašno i ne dogodilo se više nikome.. King_džabe.. ne znam da li imašdjecu,koliko god ih čuvao, strepio.. vjeruj mi ponekad je sekunda dovoljna da se dogodi tragedija... Ja nad svojom starijom stalno strepim.. čak i pretjerujem pa mi je pala na stepenicu ispred mene i mojih očiju i izbila zub i raskrvarila usnu... a bila mi je predočima... Nemoj tako,lako je kritizirati druge,ali nedaj Bog da itko hoda u cipelama ovih roditelja Iskrena i duboka sućut roditeljima... prikaži sve

25.06.2012., 09:42

dac11: Strasno!! Jadno djetesce. Vidim da ima vec onih koji pametuju. Lako je vama pricati. ja sam imao negdje 5 godina kada sam se na rijeci Krki skoro utopio. Moja mama je samo okrenula glavu, a ja sam se vec utapao.Spasio me mladic koji je sve vidio. samo jedan trenutak je dovoljan za tragediju. Oni koji nemaju djece ne znaju kako djeca znaju biti brza.Roditeljima nesretnog djeteta ne treba vece kazne. Ostatak zivota ce prozivjeti sa spoznajom da su u trenu ostatli bez djeteta.... prikaži sve

25.06.2012., 09:33

anarhija: danas nakon sedam godina bol ostaje za našim sinom koji je preminuo, znamo šta roditelji proživljavaju mali anđeo.....

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar