Obavijesti

News

Komentari 390

Vozač je plakao i vikao nakon nesreće: Bože, što sam učinio

Vozač je plakao i vikao nakon nesreće: Bože, što sam učinio
3

Osijek: Vozač (50) BMW-a imao je 0,8 promila alkohola. Na pješačkom je naletio na Inu (17) te na sestre Nikolinu (17) i Klaru (15). Nikolina je u bolnici u komi

VIDEO

Tri mlade djevojke ozlijeđene su u prometnoj nesreći u nedjelju oko ponoći na raskrižju Rokove i Gundulićeve ulice u Osijeku.

Na njih je, dok su prelazile pješački prijelaz, naletio vozač (50) iz Osijeka koji je, kako je poslije utvrđeno, bio pijan.

U naletu na djevojke vozač je okrznuo Inu (17), a sestre Nikolinu (17) i Klaru Amrein (15) udario je i srušio na tlo.

Obje su završile u bolnici. Klara je lakše ozlijeđena, a njezina sestra Nikolina vrlo je teško i nalazi se u induciranoj komi. Liječnici kažu kako je riječ o teškim ozljedama glave, nalik na one kakve ima Michael Schumacher, te da je veoma teško pretpostaviti hoće li djevojka ostati živa iako su je odmah nakon dolaska u bolnicu operirali.

Bile kod prijatelja pa se vraćale kući

- Djevojke su navečer otišle u grad, k prijatelju koji živi nedaleko od Vodovoda. Kad su krenule kući, odlučile su ići Rokovom ulicom na tramvaj. Pješačile su do stanice i krenule preko pješačkog prijelaza na Gundulićevoj ulici. Semafori više nisu radili. Naišao je neki automobil i one su stale na pješačkom, no vozač se zaustavio i pustio ih da prijeđu, ali kad su došle na drugi dio ceste, iz suprotnog smjera naišao je drugi automobil, koji ih, čini se, uopće nije vidio jer nije niti pokušao stati. Udario je u sve tri, a Nikolina je najlošije prošla. Za sve sam doznala kad su me nazvali iz policije i rekli mi da su mi kćeri u bolnici - kaže očajna mama Anica Amrein.

U bolnici je razgovarala s Klarom, koju su također zadržali na promatranju.

- Stalno me pita ‘Gdje je seka, gdje je seka?’. Nakon nesreće vidjela je da joj je teško ozlijeđena glava. Sve tri su jako potresene - kaže mama, kojoj se u bolnici na kirurgiji obratio brat vozača, koji je došao vidjeti kako su djevojke.

Kad je vidio da je naletio na djevojke, vozač počeo plakati 

- Rekao mi je da mu je brat jako uplašen i očajan. Kad je vidio da je naletio na cure, izašao je iz auta i počeo plakati nad djevojkama koje su ležale na cesti i vikati: ‘Bože, što sam to napravio’ - kaže mama.

Osječka policija potvrdila je da je vozač bio pijan te da je imao 0,8 promila. Također su rekli kako mu to nije prva prometna nesreća koju je skrivio pod utjecajem alkohola. Vozač se trenutačno nalazi u pritvoru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 390
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti

Čelnik Domovinskog pokreta nam je potvrdio i da je spreman ući u Vladu i raditi bez plaće jer mu novac ne treba, ali svima ostalima bi plaće znatno porasle: Ne možemo dobiti kvalitetne ljude u vladu s ovakvim plaćama...