Obavijesti

News

Komentari 29

Zatvorenik je prijetio sucima: 'Pravda stiže! Čuvajte me se'

Muškarca terete da je od lipnja 2013. do ožujka 2014. u kaznionici napisao i poslao predsjedniku jednog suda pismo puno prijetnji jer je bio revoltiran zbog tretmana

VIDEO

Varaždinsko tužiteljstvo podiglo je pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv 53-godišnjaka koji je prijetio smrću sucima i tužiteljici.

Terete ga da je od lipnja 2013. do ožujka 2014. u kaznionici, revoltiran postupanjem sudaca dvaju sudova u predmetima u kojima su on ili njegova majka bili stranke u postupku, napisao i poslao predsjedniku jednog suda pismo puno prijetnji.

Razbješnjeli autor nizao je redom kako će se osvetiti svim sucima. No ne bi stao samo na tome. Osvetio bi se on, napisao je crno na bijelo, i njihovoj djeci, unučadi, prijateljima. No ni tu ne bi stao. Na kraju bi se osvetio i svim građanima tog grada. 

Pišući tako mašta mu se razbuktala te je, tvrdi Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu, revoltiran načinom postupanja sutkinje drugog suda u kaznenom predmetu protiv njega, napisao i poslao sutkinji podnesak. Naveo je da pravda sigurno stiže za nju i da povijest piše pobjednik kad izađe na slobodu. No ni tu nije stao. Posebno se okomio na zamjenicu državne odvjetnice. Napisao je da ju treba ubiti, a njezinu djecu staviti u invalidska kolica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.