Obavijesti

Viral

Komentari 34

Mladi inovatori: Slavonci boce piva otvaraju motornim pilama

Mladi inovatori: Slavonci boce piva otvaraju motornim pilama
1

Dejan i Dragan pohvalili su se da su razvili neuobičajen, ali učinkovit način otvaranja omiljenog pića. U pitanju je motorna pila, a sad razvijaju tehniku otvaranja trimerom

VIDEO

Domišljati Slavonci osmislili su revolucionarni način otvaranja njihovog omiljenog pića - piva. Odvažni mladići odlučili su prijateljima dokazati da je bocu piva moguće otvoriti i motornom pilom. No, pravilo je da se nakon svake otvorene boce piće mora popiti u što kraćem roku. 

- Volimo sve vrste. Nemamo omiljenog proizvođača. Koje god da nam dođe pod ruku, ispraznit ćemo ga bez muke. Mi smo savršeni kandidati za reklamu piva - ističu Dejan Kundakčić (28) i Dragan Drakula (25) iz Grabarja kod Kutjeva. 

Motornom pilom piva su počeli otvarati prije mjesec dana. Učinili su to nakon što im je prijatelj obećao večeru ako mu pivo otvore na način koji još nije vidio. Tehniku su, tvrde, usavršili na čestim feštama s prijateljima. 

- Ekipa nam govori da nismo normalni, ali nikad nam ni nije bio cilj biti poput drugih. Volimo biti drukčiji. Nije nas strah ozljeda jer smo oprezni i nikad to ne radimo pijani – objasnio je Dejan. 

Dragan dodaje kako je najveću povredu doživio prije tjedan dana kad ga je čep pogodio u lijevo oko pa je imao modricu. 

- Nosio sam povez nekoliko dana. Noću bih malo stavio led, ali nisam odustao od ovoga. Nedavno smo počeli vježbati otvaranje s trimerima i uskoro ćemo usavršiti i tu tehniku - uvjeren je Slavonac. 

Kako kaže, zajedno svaki dan popiju barem gajbu piva, ali prije nego krenu piti prvo upale motornu pilu i prvo pivo otvore na svoj, revolucionaran način. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Preveli smo jezik vašeg psa: Što  govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?
ŠTO PSI GOVORE?

Preveli smo jezik vašeg psa: Što govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?

Psi znaju da mahanje repom u lijevom smjeru predstavlja neprijateljsko ponašanje, a u desnom prijateljsko. Isto tako smo zaključili da desna strana mozga proizvodi manje prijateljsko ponašanje, i obrnuto

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'
OGLAS NA FACEBOOKU

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'

U oglasu piše kako se iznajmljuje namještena soba sa upotrebom kuhinje i kupaone. Soba po osobi sa režijama je 250 eura, nalazi se u prizemlju, a oglašivač kaže kako se nalazi u mirnom i tihom kvartu te ima parking
'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'
VODITELJICA NA EUROSONGU:

'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'

A kad ste na pozornici i gledaju vas milijuni, onda ćete poslati i predmetom šale. Pa su se neki šalili kako ih voditeljice podsjećaju na kečap i senf... A njihova zadnja šala nije svima sjela