Obavijesti

Viral

Komentari 18

Policiji na Facebooku poslao ljepši 'selfie' za svoju tjeralicu

Policiji na Facebooku poslao ljepši 'selfie' za svoju  tjeralicu
1

Nakon što je za njim raspisana tjeralica, Donald Pugh odmah se javio policiji, ali ne kako bi se predao. Njemu se naime nije svidjela fotografija koju je objavila policija

VIDEO

- Evo vam bolje fotografije, ova je užasna, napisao je uz priloženi 'selfie' Donald Pugh u komentarima ispod svoje tjeralice objavljene na Facebooku

Za ovim je 45-godišnjakom rođenim u Ohiu, u SAD-u, raspisana tjeralica nakon što se nije pojavio na vlastitom saslušanju za samo jednu od nekoliko optužnica za palež i vandalizam. Iako je u aktivnom bijegu, Pugh očito nije mogao prijeći preko loše fotografije. 

Naravno, njegov komentar popraćen fotografijom izazvao je mnogo pozornosti zbog čega je status policije podijeljen više od tri tisuće puta. 

Facebook

- Zahvaljujemo mu se što nam pokušava pomoći, a bili bi zahvalni i kada bi došao u postaju da popričamo o svemu za što ga se tereti, objavila je policija u Limi. Njegov 'selfie' zaista su dodali na potjernicu, no onu najgoru ipak nisu maknuli. 

- Na sebe privlači sve više pozornosti što će nam olakšati da ga što prije lociramo. Što više ljudi vidi našu potjernicu na Facebooku, to su veće šanse da ga netko vidi, identificira i pozove nas - policiju. No, nadamo se da će se sam predati i prestati pogoršavati vlastitu situaciju, jasna je policija, piše Huffington Post.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.
GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!