Obavijesti

Do znanja engleskog ili njemačkog samo jednim klikom!

Do znanja engleskog ili njemačkog samo jednim klikom!
3

Učite strane jezike iz topline svoga doma. Ili koristite dostupne vježbe da biste utvrdili znanje koje imate. Za samo 400 kn kupite paket sa sva 4 stupnja za učenje jezika!

Internetom usvojeno znanje omogućit će vam lakše i pouzdanije sporazumijevanje sa strancima na radnome mjestu, u školi te na poslovnim i osobnim putovanjima. Jezici su prikladni i za one koji žele naučiti strani jezik za zabavu ili za kvalitetno korištenje slobodnog vremena. 

Jednostavno i jeftino

Jezici su jednostavno dostupni i jeftiniji od klasičnih tečajeva. Dok ćete jedan školski sat instrukcija stranog jezika platiti više od 70 kuna, a jedan stupanj 64-satnog tečaja od 1800 kuna, za sva četiri stupnja jednog jezika na Jezicima izdvojit ćete samo 400 kuna za cijelu godinu, a za oba jezika samo 500 kuna za cijelu godinu upotrebe. Jezicima pristupate  24 sata na dan, 365 dana u godini. Za taj iznos može učiti cijela obitelj. Kod učenja se nije potrebno prilagođavati ostalim učenicima u grupi, a tempo učenja prilagođavate sebi. Izbjeći ćete i prometni zastoj i probleme s parkiranjem jer vas do Jezika dijeli samo klik.

Ekspres i Klasik

Bilo da želite strani jezik naučiti od početka ili svoje znanje samo obnoviti, za vas je prikladan EKSPRES paket. Posebnost je tog paketa što u vrlo kratkom vremenu naučite ono za što biste u školi ili na fakultetu trebali nekoliko godina. Nakon tog paketa znat ćete aktivno upotrebljavati jezik. Učenje se odvija po koracima, a prikladno je i za one koji misle da za učenje stranog jezika nisu previše nadareni.

Svima koji žele svoje znanje stranog jezika provjeriti ili utvrditi preporučujemo KLASIK paket, gdje se nalazi vježbaonica s 15.000 vježbi različitih stupnjeva s rješenjima te potpuna gramatika s objašnjenjem.

Praktični poklon

Jezici mogu poslužiti i kao praktičan, jedinstven i originalan poklon za prijatelje, poslovne partnere ili druge vama bitne osobe. Samo se registrirajte umjesto osobe kojoj želite pokloniti online tečaj jezika i nakon uplate toj osobi ustupite account na korištenje.

Posjetite jezici.24sata.hr i učite jezike online!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"