Obavijesti

Viral

Komentari 61

Romantični suprug pokazao je što je ljubav i kako voljeti ženu

Romantični suprug pokazao je što je ljubav i kako voljeti ženu
1

Premda su u braku od 2011. godine i već imaju troje prelijepe djece, čarolija u vezi Judy i Benjamina jednako je snažna kao večeri kada su im se pogledi prvi puta sreli

VIDEO

Amerikanac imena Benjamin definitivno nije jedan od onih supruga koji će dopustiti da vrijeme ugasi žar u njegovome braku. Voljenoj Judy na svaki način i svaki dan daje do znanja koliko mu je do nje stalo, a njegova je zadnja gesta u petak izazvala golemo odobravanje na društvenim mrežama.

Naime, nakon što je njegova draga nedavno primijetila kako je jedan restoran idealan za vjenčanja, Benjamin se potrudio i tamo je izveo na romantičnu večeru.

Trenutak je ukrasio pismom koje ju je dočekalo na stolu, a u kojemu je na divan način izrazio što osjeća. Pročitajte ga:

Judy, ti si istinski nevjerojatna žena. Kao prijatelju ti nitko nije ravan. Kada si pristala na vezu sa mnom učinila si me najsretnijim čovjekom na svijetu. 

Brak s tobom je najbolja stvar koja mi se dogodila i ne želim ništa drugo u životu do toga da te imam svaki dan. Unatoč brojnim izazovima s kojima sam se susreo, čini se kao da si svaki dan činila boljim u odnosu na prethodni.

I točno u trenutku kada sam pomislio da ne može biti bolje, rodila si našu prelijepu Jullianu i svijet je za nju postao radosniji. Najbolja si majka.

Tada smo blagoslovljeni za još dva anđela. Keira i Miya mogu ponekad biti vrlo zahtjevne, ali način na koji ti o njima brineš u meni izaziva golemo poštovanje. Tvoja ljubav prema našoj djeci je fenomenalna i vrlo sam ponosan što te mogu zvati majkom naših djevojčica.

Zaslužuješ sve što poželiš i nadam se da svaki dan činim sve što mogu da ti to i pružam. Volim te, ljubavi, i ne mogu dočekati što vrijeme donosi ispred nas. Voli te Benji - napisao je.

Benjamin i Judy su, napomenimo, u braku su od 2011. godine te od tada rado bilježe i objavljuju događaje u njihovim životima. Kao rijetko skladan par su stekli i zavidan broj obožavatelja na društvenim mrežama (na YouTubeu ih prati 880.000 ljudi), te stoga ne čudi što je ovaj video u roku od par sati postao viralan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...
ŠTO VI MISLITE?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...

Neki nisu oduševljeni ovim potezom: 'To nije svaka čast, već bježanje s mjesta nezgode. Zove se policija i prijavi se, a ne bježati i tražiti preko portala', napisali su mu u komentaru
VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'
NEVJEROJATNO

VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'

On je praktički koristio flaster. Činilo se da je njegovo ponašanje bilo namjerno. Selektivno je tretirao ranu biljnim sokom, rekla je doktorica biologije