Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Pokloni kao mala remek-djela: 'Odjenite' ih u miševe, fotke...

Pokloni umotani kao miševi razveselit će najmlađe, u darovima sa zemljopisnom kartom uživat će pustolovi, dok će ljubitelje prirode razveseliti češeri

VIDEO

Zamatanje poklona postalo je prava mala umjetnost, a sve što vam je potrebno su spretne ruke i malo mašte. Najmlađe će razveseliti pokloni upakirani kao miševi, avanturista će oduševiti dar umotan u kartu svijeta, a ljubitelje prirode detalj od češera. 

Ukrasne papire od prošle godine možete reciklirati tako da ih narežete na uske trake i ponovno iskoristite za originalni detalj. To će vam uštedjeti vrijeme i novac. 

Miševi kolo vode...

Poklon umotajte u svijetloružičasti papir i potom na bočnoj strani flomasterom nacrtajte oči i usta. Od sivog kartona izrežite uši i rep te ih zaljepite ljepilom na poklon. Ostavite barem sat vremena da se osuši kako biste spriječili da uši otpadnu. 

Handmadecharlotte on Instagram

Elegancija u crnom

Crni ukrasni papir mat teksture jako je zahvalan. Na njemu možete nacrtati božićne ukrase ili nalijepiti svoje fotografije. To će zasigurno probuditi lijepe uspomene. 

Goinghometoroost on Instagram

Pečat čini čuda

Obični reciklirani papir uz pomoć pečata možete pretvoriti u pravo malo remek-djelo. Možete se poigrati borovima, snjegovićima ili ukrasnim vrpcama. 

Handmadecharlotte on Instagram

Eko dekoracija za ljubitelje prirode

Reciklirani papir osim pečatima možete ukrasiti grančicom jele ili smreke i češerom. Češer učvrstite ljepilom, a po želji možete pošpricati umjetnim snijegom. Također, češer možete zamijeniti štapićima cimeta, anisom ili sušenim voćem. 

Nevdesigns on Instagram

Uspomene su najljepši poklon

Poklon prvo omotajte recikliranim papirom, pa na sredinu poklona zalijepite fotografiju i dodajte suhe grančice. Reciklirani papir je najbolji izbor jer će stvoriti odličan kontrast s fotografijom, ali mogu se upotrijebiti i druge nijanse ukrasnog papira.  

Artifactuprising on Instagram

Kuglice za upečatljiv dojam

Ova je dekoracija jednostavna, a efektna. Dovoljno je na poklon koji ste prethodno umotali ukrasnim papirom polijepiti čupave kuglice koje možete kupiti u hobby centrima. 

The Paper Mama

Karta za avanturiste

Ljubitelje putovanja oduševit će poklon umotan u zemljopisnu kartu. Na vrh možete dodati ukrasnu vrpcu u crvenoj, srebrnoj ili zlatnoj nijansi. 

A Beautiful Mess


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3.: Lavovi neka se čuvaju tračeva, Ribe očekuje ljubav
ŠTO SU ZVIJEZDE 'ZAKUHALE'?

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3.: Lavovi neka se čuvaju tračeva, Ribe očekuje ljubav

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća