Obavijesti

Show

Komentari 104

Alka mora platiti: Vlatka dobila rat, nije oklevetala Alku u knjizi

Alka mora platiti: Vlatka dobila rat, nije oklevetala Alku u knjizi
10

Sudac Zorislav Kaleb presudio je da Vlatka Pokos nije oklevetala Alku Vuicu u knjizi 'Život u raju', u kojoj je napisala da kantautorica pije i da je loša majka

VIDEO

Gospođa Vuica je u onom nekakvom showu? Pročitao sam da se vratila tamo, komentirao je sudac Zorislav Kaleb s Alkinom odvjetnicom Tanjom Vranjican Đerek.

Ona se jedina pojavila na izricanju presude. Sudac zagrebačkog Općinskog kaznenog suda oslobodio je Vlatku Pokos (41) krivnje za klevetu i uvredu u knjizi 'Život u raju'. Alka Vuica (50) tužila ju je zbog navoda da puno pije i da je loša majka. Suđenje je trajalo gotovo godinu i pol dana. Osim što je izgubila tužbu, Alka mora platiti i 1000 kuna sudskih troškova. Vuica nije bila dostupna za komentar jer je u srpskom reality showu 'Parovi'.

Čuvši za presudu, njezina najbolja prijateljica Sandra Jurak počela se smijati. Za nju je Vlatka na suđenju izjavila da 'ima homoseksualnih sklonosti' i da se zapravo ona brinula o tada maloljetnom Vuičinu sinu Arijanu.

- Alka mora platiti 1000 kuna? Pa nije tako strašno - zaključila je Sandra.

Zoran, bivši suprug Snježane Mehun, kaže da je očekivao takvu presudu. On je na sudu rekao da je znao za Snježaninu aferu sa Željkom Kerumom i da je zbog Alkina druženja s njim Snježana nervozno lupala vratima u kući.

- Tko je to? - rekao je Dikan na pitanje da komentira Vlatkinu oslobađajuću presudu.

Pokos ništa nije htjela komentirati. Alkina odvjetnica rekla je da će se žaliti na presudu. Vuica na Općinskom građanskom sudu od Vlatke traži odštetu za sebe i sina u iznosu od 15.000 kuna za svakoga.

'Ona će meni prijetiti, pa što, ja sam iz Sinja!'

Ona će mene tužiti da lažem. Ta ne zna kako se zove kad popije, kamoli što onda radi. Ona će meni prijetiti gusarskim genima s Neretve. pa što, ja sam iz Sinja!

'Možda od drugog suca ušićarim bolju presudu'

Ma baš me briga! Možda od drugog suca ušićarim bolju presudu. Ja sam s Neretve! Onaj gusar Johnny Depp nije mi ni do koljena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin