Obavijesti

Show

Komentari 35

Antonija Dora Pleško: Želim se odmoriti od talent showova

Antonija Dora Pleško: Želim se odmoriti od talent showova
3

Iako se nadala pobjedi, Antonia Dora Pleško ispadanje iz showa 'X Factor Adria' ne doživljava kao veliku tragediju nego priliku za povezivanje s dobrim autorima

VIDEO

Nismo razočarani što nije prošla u emisije uživo. Bilo joj je teško jer je glazba njezin život, ali odlično je sve podnijela, osobito kad je vidjela koliko ljudi joj je poslalo poruke potpore, kaže Dubravka Pleško (38).

Majka Splićanke Antonije Dore Pleško (16), koja se natjecala u regionalnom 'X Factoru Adriji', dodaje kako joj je show bio idealna prilika da je publika, koja je pamti kao 11-godišnju curicu iz “Supertalenta”, upozna u novom svjetlu.

- Antonia neće odustati od pjevanja. ‘X Factor’ joj je odskočna daska, koja će joj pomoći da se poveže s dobrim autorima - kaže mama. Srednjoškolka je u kući sudaca pjevala baladu 'Kuća za ptice', koju je Arsen Dedić (76) napisao supruzi Gabi Novak (78), ali Željko Joksimović (43) nije ju pustio dalje.

- Jedino meni od cura nisu prikazali cijeli nastup i to nije fer. Pjesma ima svoju dinamiku i treba se čuti od početka do kraja. Svatko se bori kako zna i umije, a ja sam išla na rizik izborom meni najljepše ljubavne pjesme jer drukčije ne znam. Čestitam svima koji su prošli dalje - napisala je Dora na društvenoj mreži. Dodala je kako joj smetaju negativni komentari na račun drugih natjecateljica s kojima se sprijateljila na snimanjima u Beogradu.

- Kćeri ću uvijek biti najbolja prijateljica i potpora. Već se umorila od talent showova, ali i dalje će pjevati jer je to jedino što želi - kaže mama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor