Obavijesti

Show

Komentari 232

Ava B.B. dečkima: Izmasirat ću vam svima gluteus maximus

Ava B.B. dečkima: Izmasirat ću vam svima gluteus maximus
7

'Bacila je oko' na blizance Žarka i Željka Stojanovića. Željka je lupala po stražnjici i obećala mu da će mu izmasirati 'gluteus maximus' kako bi se riješio celulita

VIDEO

Zovem se Ava Karabatić, to jest, Alisa u zemlji čudesa. Postala sam poznata već s tri godine kad su me izabrali za najljepšu bebu. Odmalena sam znala da ću uveseljavati ljude, rekla je Ava Karabatić (24) prije ulaska u Big Brother kuću u ponedjeljak navečer.

Čim se pojavila, starleta je dokazala da će u kući biti zadužena za dobro raspoloženje. Pojavila se, naime, u halterima i crnom korzetu i gaćicama. Iako je ispred kuće na Košutnjaku bilo hladno, Ava je odlučila pokazati atribute.

- Prije dva sata odlučila sam doći. Ležala sam u kadi i eto, zato ovakav styling. Digla sam se i odlučila doći - rekla je Ava te dodala kako je ona u showu samo da bude lijepa. 

- Nikad ne izazivam sama skandale, ali u 21. stoljeću smo i sve to što se događa nisu ni skandali - rekla je Ava.

Dodaje kako bi je njeni roditelji potencijalnom suprugu dali 's mašnom samo da je se riješe'. Prije ulaska u kuću rekla je da se sva trese od uzbuđenja te da su joj ruke hladne jer je jako dugo bila u celibatu iz kojeg će možda jako brzo izaći.

Dok su ostali stanari večerali, Ava je hodala oko njih i komentirala kako je ovih dana bilo dovoljno hrane pa sad nije gladna. Upoznala se sa svima i muški dio natjecatelja srpskog Celebrity Big Brothera bio je jako sretan što je vidi.  

'Gluteus je stražnjica na latinskom'

Čim je ušla u kuću, Ava je 'bacila oko' na blizance Žarka i Željka Stojanovića. Željka je lupala po stražnjici i obećala mu da će mu izmasirati 'gluteus maximus' kako bi se riješio celulita. Objasnila je natjecateljima da je fizioterapeutkinja te da ih sve može masirati po kojem god dijelu tijele žele. 

- Htjela sam se srediti kao Dita Von Teese, zato sam se ovako obukla - objasnila je Ava ukućanima koji su je znatiželjno promatrali dok je ona objašnjavala kako se na latinskom kaže guza i koje sve mišiće će dečkima masirati.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 232
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin