Obavijesti

Show

Komentari 97

Ava kaže da je Vlado zivka svaki dan, a on to demantira

Ava kaže da je Vlado zivka svaki dan, a on to demantira
4

Vlado mi je u srcu. Čujemo se svaki dan. Zove me u podne, ponoć..., iako je roaming skup, rekla nam je Ava. Nova simpatija zasad joj je samo dobar prijatelj

VIDEO

Starleta uči za ispite i privremeno se odrekla Facebooka, ali svaki dan mobitelom se čuje sa simpatijom, Vladimirom Vuksanovićem (24).

Studentica komparativne književnosti, talijanskog i latinskog jezika ni s kim se nije grlila i mazila u “Survivoru”. Ipak, priznaje da joj je srpski maneken jako drag. Šuška se da starleta na jesen želi upisati glumu u Beogradu kako bi mu bila bliže.

- Vlado mi je u srcu. Čujemo se svaki dan. Zove me u podne, ponoć..., iako je roaming skup - rekla nam je Ava (23). Nova simpatija zasad joj je prijatelj. Vladimir kaže da je sretno slobodan.

- Ava je draga, ali nema tu ničega. Dopisujemo se, ali ne baš svaki dan. Uljepšala mi je boravak na Kostariki i želim da naš odnos ostane kakav jest sad - rekao nam je Vlado. Nedavno je izišao iz kratke ljubavne veze.

Ljubomorni dečko ostavio ju je zbog Vlade

Bilo je simpatija, ali na otoku se nismo seksali, kaže Aleksandra Nakova (22). Dečko ju je ostavio jer se zbližila s Vladom, ali ipak su se pomirili.

Ne podnose se jer im se sviđa isti muškarac

Ava stalno laže. Meni govori jedno, a plemenu drugo, kaže Playboyeva zečica Aleksandra. U showu se najviše svađala s Avom Karabatić. Objema se svidio Vladimir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin