Obavijesti

Show

Komentari 243

Novković više ne želi šutjeti: Nisam ostavio obitelj i djecu

Novković više ne želi šutjeti: Nisam ostavio obitelj i djecu
4

Pjevač je reagirao zbog načina na koji su neki mediji pisali o njegovom prekidu s umjetnicom Ivom Višošević. Eksluzivno vam prenosimo Novkovićevo priopćenje

VIDEO

Tragom ovako ružno insinuirane objave i sramoćenja časne profesije kao što je novinarstvo, objava komentara nepotpisane osobe u formi članka i s dvosmislenim naslovom pokazala mi je da je vrijeme da jednom za svagda progovorim o svojim brakovima i  ženama i riješim probleme svih dežurnih moralista jednom za svagda, reagirao je Boris Novković na članak objavljen na jednom portalu u kojem ga je prozvala Zagrepčanka imena Iva koja ga je nazvala ženskarošom i 'duboko iskompleksiranim tipom koji u maniri dječaka u pubertetu ne zna bi li piškio ili kakio'. 

Priopćenje Borisa Novkovića prenosimo vam u cijelosti: 

Od prvog razvoda braka u svakom članku do sljedećeg braka moralo se konstatirati da sam razveden od Bojane Gregorić . Zanimljivo, samo u mojim člancima, ali ne i u njezinim . Znate zašto ? Jer sam normalan i nisam se dizao od stola za vrijeme intervjua već bio spreman pričati korektno, a zauzvrat dobijao bih nekorektnost. Jeben i pošten. 

Od mog razvoda s Lucijom prošlo je 4 godine i sada, nakon prekida veze sa Ivom, ali u baš svakom članku prošle četiri godine spominje se moja bivša trudna žena. Malo asocira na pozive na linč. Prvo, moja bivša žena Lucija Novković i ja smo najbolji prijatelji sada  i danas. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugo, nisam nikada ostavio obitelj i djecu , nakon rođenja mog drugog sina Bona, iako Lucija i ja više nismo bili skupa, do Bonove prve godine bio sam svaki dan od 09-21h s Lucijom, kako bih joj pomogao oko malog djeteta. Ostavio sam njoj i djeci svu svoju i zajednički stečenu imovinu i otišao u podstanare. Nakon Bonove prve godine i on i moj stariji sin Noa žive 50% vremena sa mnom, a drugih 50% s mamom Lucijom, što u slobodnom prijevodu znači tjedan dana s tatom i tjedan dana s mamom. 

Moja bivša supruga Lucija i ja u svakodnevnom smo i više puta na dan u kontaktu upravo zbog djece, svoju karijeru stavio sam u drugi plan i prvenstveno se posvetio odgoju djece. Jer, ja sam imao oca koji je bio divan, ali zbog svog posla nije imao toliko vremena za mene kada sam bio dijete.

 Lažni moral i forma o kojoj vi dušebrižnici koji ste prva crta obrane u nedopuštanju pojedincu da ima svoju svijest i misli svojom glavom, postaju danas stvarnost i prelaze u ludilo. Vi psi huškači, koji niste niti svjesni da ste izmanipulirani od viših sfera za više interese, kako bi ljudima sijali strah u kosti i stvarali od njih marionete, vi i ne shvaćate što je moral, a što laž i samo obična forma. 

Vi kojima je dovoljno da se prekrižite, pomolite i mislite da ste povezani s Bogom, da ste oprali svoje grijehe. Znate, vjeru treba živjeti u sebi, osjećati je. Ako vas nešto zanima o mom amoralu pitajte moju bivšu suprugu Luciju ili  bivšu djevojku Ivu. 

Ako se u ikojem smislu izraze negativno o mojim ljudskim osobinama i o mojoj savjesti, ja nikada više neću stati na pozornicu. Obećajem to svim dušebrižnicima i lažnim moralistima. Moje očinstvo, moja ljudskost, nemaju nikakve veze s mojim slobodnim ljubavnim odabirom, ja nisam niti predsjednik Republike, niti kardinal, moja vokacija je pop rock glazbenik i zato sam između ostalog to i odabrao da bih bio bliže Lennonu, Jeggeru nego nedodirljivim figurama politike. 

Moj moto je mogućnost izbora, od života i drugih osoba koje prolaze kroz moj život želim učiti i graditi sebe, a ne poput takvih dušebrižnika kao vi, tapkati u mraku i misliti da mi je sve jasno, te mržnjom osuđivati svaku različitost kako bih zapravo time opravdao svoje strahove i nemorale koje takvi kao vi skrivaju, živeći trostrukim životima.

Ne trudim se ostaviti dojam moralne vertikale, ali se trudim biti usredotočen na istinske vrijednosti, a to su ljudskost , poštenje, empatija, ljubav i moja obitelj, koja mi je na prvom mjestu, jer to nikada nije i neće prestati biti. Svi ljudi koji su došli ili koji će ući u moj život mogu postati samo dio moje obitelji, ja nikada nisam i ne okrećem leđa. Na trenutke pomišljam da se nalazim u srednjem vijeku, da smo otišli u progon vještica  i spaljivanje na lomačama. Tko ima bolji PR, taj ima lijepšu sliku o sebi i ugled u društvu. A gdje je nestao čovjek ? 

Eto, reći će mnogi možda nisam trebao, ali šutjeti više nije gospodski , šutio sam 30 godina i svaki puta želeći biti gospodin, a pri tome dobijao kamenom. Ali, tako je to, još od davnina vidim da i dalje „baraba“ od svjetine češće bude izbran za poštedu od onog pravog. Cijenit ću i uživati u svakoj novoj ljubavi i kroz svoj život pamtiti sve lijepe trenutke s ljudima koji su prošli kroz moj život. 

Jer nitko od njih, kao ni ja, ne nosi gorčinu prema bilo kome. Pri tom ću biti odličan otac i prijatelj kakav sam i do sada. Riječi i novinarska profesija danas su jedno od najmoćnijih oružja i vrlo je opasno kada se zlorabe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 243
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...